Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Šport

Športnim aktivnostim je v Harmoniji namenjeno 2500 kvadratnih metrov pokritih površin. V poletnih mesecih pa sta gostom na voljo tudi 2 odbojkarski igrišči na mivki.

Dvorana za individualne vadbe ponuja vadbo na napravah Power plate in osebno trenerstvo.

V neposredni bližini - v Športnem parku Mengeš so na voljo igrišča za tenis na pesku, košarkaška igrišča, balinišče in veliko nogometno igrišče z naravno travo.

 

Odbojka na mivki

Za igranje odbojke na mivki sta na voljo 2 zunanji igrišči, ki sta v večernih urah razsvetljeni z reflektorji.

Tenis

V Centru Harmonija so vam na voljo 3 igrišča v pokriti dvorani.

Badminton

V Centru Harmonija vam je na voljo 5 igrišč v pokriti dvorani.

Osebno trenerstvo in vadba Power plate

V centru Harmonija se izvajajo individualno prilagojeni treningi. Priporočamo osebno trenerstvo predvsem tistim, ki imate poškodbe, že dolgo niste bili aktivni ali pa želite prilagojen trening in individualni pristop. Osebno trenerstvo poteka pod nadzorom trenerja, da vsak gibalni vzorec, ki ga izvedete naredite pravilno in se s tem izognemo raznim poškodbam.

Joga

Joga sodi med najstarejše znanosti, najstarejše vede v zgodovini človeštva. Njene učinke in dolgotrajne koristi s celostnim delovanjem pozna praktično cel svet. Vsako leto postaja bolj populizirana, vsako leto več je njenih različic, ki se usmerjajo v različne smeri. Nekatere nagovori bolj zdravstveno preventivni vidik, druge sprostitev, drugim predstavlja pot za balansiranje sodobnega življenja ali aktivno prijeten čas zase. Vsak lahko najde svoje v tej bogati praksi neskončnih možnosti in blagodejnosti.

Šport
Šport
Šport