Masaže

1. sprostitvena masaža Doživite trenutek najglobje sprostitve. Odplavajte s tokom, prepustite se. Umirite telo in misli, napolnite se z novo energijo. sprostitvena masaža deluje poživljajoče na mišice, sklepe, živčevje, sprošča in pospešuje obnovo telesa. Ponuja popoln odklop od stresnega življenja, ki ruši notranje ravnovesje.

Združuje najboljše sprostitvene masažne tehnike, za popolno harmonijo, ki jo lahko občutite. Zagotavljamo vam, da boste od nas odšli kot prerojeni.

sprošča napete in utrujene mišice umirja živčevje pospešuje procese regeneracije krepi zdravje, izboljša držo telesa izboljša gibljivost telesa pomirja in zmanjšuje stres sprosti misli, telo in duha izboljša splošno počutje

2.Masaža za nosečnice Pogosto lahko slišimo zmotno mnenje, naj se nosečnica ne masira. V resnici pa za vsakega človeka in za vsako stanje obstaja način masaže, ki je koristen, potrebno je samo poznati določene omejitve.

V času nosečnosti se v telesu zgodijo telesne, hormonske, čustvene in energijske spremembe, ki spremenijo notranje ravnovesje. Lahko so zelo utrudljive, naporne, stresne, povzročajo celo raznorazne bolečine, otekline in druge težave. Z masažo (ali z limfno drenažo) vse te neprijetnosti olajšamo oz. odpravimo. Poleg tega pospešimo izločanje strupov iz telesa, uravnovesimo delovanje žlez, zmanjšujemo napetosti in telesu vračamo naravno energijo.

Masaža nosečnice je individualno prilagojena vsaki posebej. Je manj intenzivna, nekaterih masažnih prijemov ne izvajamo, prav tako se nekaterim delom telesa in nekaterim točkam izogibamo, drugim pa namenimo še posebno pozornost.