Kozmetične storitve

NEGA OBRAZA: Decléor je strokovnjak za aroma kozmetiko. Doživite edinstveno umetnost lepote, ki temelji na vestni izbiri najkvalitetnejših rastlin in ekskluzivnih zmeseh aktivnih učinkovin za učinkovito dnevno nego, ki je vaši koži izjemno naklonjena. DECLÉOR izkorišča moč eteričnih olj, zato njegovi koncentrati, polni energije, pomagajo vaše telo in čute obnavljati, ponovno postaviti v ravnovesje in napolniti z energijo. Pri vseh negah obraza uporabljamo ultrasonic - najbolj priljubljeno napravo v svetu kozmetike in pri strankah.

Izvori lepote iz Decléorjeve ponudbe prihajajo iz narave, iz srca rastlin in njihovih vitalnih sestavin. Svoje znanje črpa iz znanstvenih spoznanj o energijah rastlin in vsesplošnega razumevanja vitalnih energij, ki napajajo človeško telo.

Strokovnjak za aromaterapijo nudi svetu kozmetike izjemno razumevanje rastlinskega kraljestva. Decléor opazuje, preučuje, neguje in spoštuje naravo, da bi pridobil njeno najčistejšo obliko – eterična olja.

Eterična olja, pridobljena iz same srčike cvetov, listov, sadja, lubja, semen in korenin rastlin, so središče pozornosti že več tisoč let. Nekatere izmed njihovih lastnosti so bile verjetno odkrite po naključju.

Skozi leta se je znanje o teh izvlečkih izpopolnilo in Decléor je svoje empirično znanje zamenjal za znanstveno raziskovanje, da bi dokazal mnoge kozmetične koristi eteričnih olj. Ti aromatični, dišeči in hlapljivi koncentrati so najmočnejša naravna aktivna sestavina, ki obstaja.

Eterična olja pridobiva s pomočjo zelo natančnih metod, da v njih ne bi uničili naravnega, zato vsebujejo do stokrat več nekaterih aktivnih sestavin.

Ker jih sestavlja več sto aktivnih molekul, ki delujejo v sinergiji, vsako eterično olje zaradi svoje bogatosti pripoveduje svojo zgodbo in ima svoje posebne lastnosti, povezane z lastnostmi rastline, iz katere je pridobljeno: pomirja, mehča, čisti ali globinsko čisti ipd.

Eterična olja imajo odlične lastnosti in so hkrati čudoviti prenašalci, ki izboljšujejo prehajanje aktivnih sestavin, ki jih koža zelo hitro posrka.

Več kot 30 let raziskovanja je družbi Decléor omogočilo, da je ustvarila edinstveno »knjižnico arom«. To knjižnico nenehno bogatijo raziskovanja novih botaničnih vrst, kar omogoča nenehno ustvarjalnost: danes je v več kot 150 formulacijah uporabljenih nič manj kot 40 eteričnih olj.

Danes je Decléor vodilna kozmetična znamka na področju aromaterapije po vsem svetu. Zaradi svojih visokih standardov kakovosti izdelkov in tretmajev je pridobil zaupanje žensk vseh starosti in pogledov, ki iščejo celosten in naraven pristop k lepoti.  

 

NEGA NOG Pedikura Pedikura in razvajanje se začne z zeliščno kopeljo. Zeliščna kopel kožo zmehča, poživlja utrujene noge ter nežno in temeljito čisti s posebnimi učinkovinami, kot so urea, smrekove iglice, evkaliptus in rožmarin. Sledi urejanje nohtov, obnohtne kožice in kože ter odstranjevanje in brušenje trde kože na petah.

Pri kraljevski pedikuri dodatno stopala razvajamo s pilingom in s tem nežno odstranimo odmrle kožne celice. Da je ugodje in sprostitev še večja, se kraljevska pedikura zaključi s sprostitveno masažo stopal s hranljivo emulzijo in parafinsko oblogo.

Pri klasični kot tudi kraljevski pedikuri vam nudimo tudi permanentno lakiranje nohtov.