• Ceniki
 • Pravilnik uporabe notranjih igrišč

  v centru Harmonija

  Vse, ki boste igrali na igriščih Centra Harmonija naprošamo, da pri igranju uporabljate ustrezno teniško obutev. Uporabnikom igrišč je dovoljeno pri igri uporabljati le teniške copate z ustreznim podplatom (t.i. smrekica, ribja kost), ki so namenjeni za igranje tenisa na pesku oz. dvoranskih copat za igralce badmintona. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do odvzema termina brez nadomestila. Uporabnik igrišča je odgovoren za red in disciplino na igrišču ter odgovarja za vso morebitno škodo, ki je povzročena na igriščih v času uporabe. Uporabniki igrišč igrajo tenis ali badminton na lastno odgovornost. Upravitelj igrišč za poškodbe igralcev – uporabnikov igrišč  nastale med uporabo notranjih igrišč ne prevzema nobene odgovornosti.

  2. člen

  Na igrišče se odpravite 5 minut pred pričetkom igralne ure, v tem času bodo predhodni igralci uredili igrišče. Ne podaljšujte igre preko določenega termina in z njo pravočasno zaključite. Ko zapuščate igralno površino naj bo ta vzorno pripravljena za igralce, ki bodo prišli za vami.

  3. člen

  Priporočamo, da  se igrišče  povleče vedno po spiralnem, krožnem sistemu od zunaj navznoter. Igralce naprošamo, da po zaključku pospravijo za seboj.

  4. člen

  Pred začetkom VSAKEGA igranja se igralci OBVEZNO  prijavijo na recepciji, izkažejo članstvo oz. zakup letne, sezonske ali dnevne igralnine, v nasprotnem primeru plačajo zakup igrišča skladno s cenikom za letno sezono 2019/2020. Igranje brez plačane igralnine ni dovoljeno. V tem primeru si upravitelj igrišč pridržuje pravico, da igralca(e) pozove da zapusti igrišče in mu zaračuna igralno uro po rednem ceniku za letno sezono 2019/2020.

  5. člen

  Ko ste na igrišču je zaželjeno, da izklopite mobilne telefone. Tako se boste najlažje posvetili igri.

  6. člen

  Na igriščih se obnašajte dostojno. Ne  bodite preglasni in  ne motite igralcev na sosednjih igriščih, ne mečite loparjev in ne preklinjajte. Prinašanje alkoholnih pijač in hrane  na igrišče in njihovo uživanje  ni dovoljeno. Prosimo vas, da to izrecno upoštevate.

  7. člen

  Vse obiskovalce, ki koristite garderobe seznanjamo, da je vstop v garderobe dovoljen le v čistih copatih oz. natikačih. Ključe omaric po uporabi garderob OBVEZNO  vrnite na recepcijo in jih ne odnašajte s seboj, saj si v nasprotnem primeru pridržujemo pravico izprazniti omarico in jo izločiti iz uporabe.

  Mengeš, dne 1. 10. 2019

   

  Sedna 8 d.o.o.

  Mitja Valič

  direktor

  l.r.