Kako do nas

Šport & Wellness Center Harmonija, Linhartova cesta 33, 1234 Mengeš

Stopite v stik

Iz ljubljanske smeri

Ko se pripeljete v Mengeš  iz Trzina boste imeli na svoji desni strani najprej trgovino Tuš in nato Petrol. V nesemaforiziranem križišču tik za Petrolom zavijete levo. Na koncu ulice zavijete desno in nato takoj levo, pred kapelico. Nato se samo še držite desne smeri. Temno rjave table Harmonija vas bodo pripeljale do velikega parkirišča, kjer pustite svoj avto in že ste pri nas.

Iz gorenjske smeri

Ko se pripeljete v Mengeš zavijete v semaforiziranem križišču desno, nato se peljete  po glavni cesti v Menšgu mimo  Špas teatra in občine. Pripeljete se do večjega semaforiziranega križišča ob gasilskem domu ( ta je na desni strani v  križišču). Levo bi zavili proti Domžalam, če bi šli naravnost pridete v Trzin; vi pa zavijete desno. Nato vas bo pot peljala mimo pošte in cerkve. Cca 200 metrov od cerkve se nahaja manjša trgovina z glasbenimi inštrumenti Lastra. Prvo križišče za trgovino zavijete desno in se nato držite samo še desne smeri. Temno rjave table Harmonija vas bodo pripeljale do velikega parkirišča, kjer pustite svoj avto in že ste pri nas.

Iz štajerske smeri

Zapeljete z obvoznice na Domžale in sledite tablam za Mengeš. Ko se pripeljete v Mengeš greste naravnost čez križišče mimo gasilskega doma. Nato vas bo pot peljala mimo pošte in cerkve. Cca 200 metrov od cerkve se nahaja manjša trgovina z glasbenimi inštrumenti Lastra. Prvo križišče za trgovino zavijete desno in se nato držite samo še desne smeri. Temno rjave table Harmonija vas bodo pripeljale do velikega parkirišča, kjer pustite svoj avto in že ste pri nas.