Pikniki

Ponudbo športnega in wellness hotela Harmonija dopolnjuje piknik prostor in zunanji športni park v katerem poskrbimo za nepozabno pogostitev. V letošnji sezoni smo za vas pripravili novo prizorišče, kjer bomo poskrbeli za vaše goste.

Med pestro ponudbo si lahko izberete  ALL INCLUSIVE ponudbo hrane in pijače, ki bo ugodila še tako zahtevnemu gostu.

V sklopu našega centra oz. v neposredni bližini vam nudimo:

nogometno igrišče z naravno travo košarkašaška igrišča 2 igrišči za odbojko na mivki teniška igrišča na pesku oz. v dvorani badminton igrišča v dvorani balinišče  trim steza​ Ostale možnosti: organiziran pohod na Mengeško kočo teambuilding programi na zelenici coaching s konji ( v bližini ) igre brez meja Glede na vaše želje vam organiziramo živo glasbo in različne programe animacije, s katero poskrbimo, da se bodo zabavali prav vsi udeleženci vašega piknika.

NAŠE PREDNOSTI:

lega ( bližina Ljubljane, Letališče Brnik ) v zelenem okolju, bližina Športnega parka Mengeš ( številne možnosti rekreacije ) dolgoletne izkušnje tudi z večjimi naročniki ( večja slovenska podjetja in druge organizacije) večje število parkirnih mest neposreden dostop tudi za avtobuse sveže pripravljena hrana z žara, vsa hrana se pripravlja neposredno na lokaciji ( lastna kuhinja, osebje – ni zunanji catering) možnost prenočevanja na kraju samem ( 30 ležišč v 12 hotelskih sobah *** ) številne možnosti za teambuilding, otroške animacije… najem šotora na lokaciji, kjer je zagotovljena pogostitev ne glede na vremenske razmere Za vse informacije in povpraševanja kot tudi rezervacijo termina nas kontaktirajte na 040 289 929 ali anja@harmonija.eu