Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Terapevtski wellness programi

Za vas smo v Harmoniji pripravili najboljši, selektiven izbor storitev in terapij, ki vsaka posamezno in kot sestavni del enega najučinkovitejših celostnih programov, poskrbi za vaše optimalno dobro počutje. 

V svojih storitvah smo združili najboljše iz ponudbe fizioterapije, medicinskih pripomočkov, alternativnih pristopov k zdravju in lepoti ter wellness storitev, da bi zagotovili vaše absolutno zadovoljstvo. 

Rehabilitacija & Zdravljenje

Da bi vam pomagali povrniti vitalnost v vaše vsakodnevno življenje, smo pripravili širok izbor najučinkovitejših načinov pomoči pri rehabilitaciji in zdravljenju. Naši strokovnjaki so vam na voljo, da vam pomagajo sestaviti program zdravljenja / rehabilitacije, ki je za vas najbolj primeren. 

Detox & Preventiva

Detoksikacija je nujen del rehabilitacije oz. povrnitve vitalnosti in energije. V Harmoniji smo med vsemi detox programi izbrali najmočnejšega in najučinkovitejšega. 

Celostna lepota & Anti-aging

Lepota je krona zdravju. V Harmoniji rehabilitiramo lepoto in proces staranja obrnemo v obratno smer. Povrhu vsega pa vas naučimo na novo pridobljeno stanje tudi obdržati. 

Anti-stress & Wellness

Sodobno življenje lahko od nas terja visok davek - naše dobro počutje. V Wellnessu Harmonija smo specializirani, da vam dobro počutje trajno in v najkrajšem možnem času povrnemo.