Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Robert Roškar preizkusil paket Medena harmonija

Robert Roškar, TV in radijski voditelj, preizkusil paket Medena harmonija! :)

''Kakšna dogodivščina! Res si težko predstavljam, kako lahko lepše in slajše in toplejše preživiš petkov večer v dvoje? Ko na začetku stopiš v pripravljene prostore z jacuzzijem in svečkami in peninami in cvetjem in sladico, je vse videti tako imenitno, da sploh ne veš, ali bi kaj premaknil ali ne ;) Ogromno ležišče za dva z lističi vrtnic, ohlajena penina, dva kozarca, slastna hruškova sladica s tartufi (cel orgazem!) in predvsem jacuzzi z vročo vodo. Ker sem "mrzlokrven", mi ponavadi v večini kopališč manjka predvsem vroča voda, zato se moram konstantno segrevat v savnah, tukaj pa je bila voda v jacuzziju tako vroča, da sem skoraj zaspal od užitka ;)

Perfektna izbira za kakršno koli obletnico, rojstni dan, Valentinovo, zaročno/poročno darilo, zdi pa se mi tudi odlična izbira za kak vikend kar tako, torej, ko se ne praznuje ničesar. Zakaj bi svoje partnerje zmeraj morali razvajati samo, ko se zgodi za to predpisan datum? Po moje bi tvojo žensko zadela kap, če jo sem pelješ na kar en čisto navaden petek, ko ne praznujeta ničesar. To bo šele presenečenje!

Zanimiva ideja tudi za vse tiste, ki so kar "zafrknili", naredili napako, se doma zamerili... Četudi je nekdo najbolj na svetu jezen nate, po moje v tem jacuzziju s seksi svetlobo in tartufovo hruško pozabi na vse zamere. Odlična anti-zamerna terapija!

​Priporočam vsem!''

 

Robert Roškar,
Voditelj - Radio DJ