Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Kopeli

Kopel v Harmoniji – sprostitev po vaših željah  

Vsako kopel lahko podaljšate v Svetu savn, v zasebni hammam savni, z masažo ali nego obraza, ... Poiščite paket, ki vam najbolje odgovarja – ali nam sporočite vaše želje.

V ponudbi imamo različne kopeli:

  • peneča kopel
  • sezonska kopel
  • PowerBoost kopel

Ponudbo programov razvajanja v dvoje si oglejte tukaj

Romantična kopel 2h & Svet savn Harmonija

Kopel ob svečah, penina, prigrizek + neomejen čas savnanja

Nepozabno razvajanje v dvoje v zasebnem, romantičnem ambientu. Atmosfera v soju sveč, cvetju, prijetni glasbi in kozarček penine, sladica, čaj, sveže sadje ...

Po zaključeni kopeli sledi popolna sprostitev v Svetu savn, kjer ste časovno neomejeni (finska, bio finska, infrardeča, parna, parna solna savna, jacuzzi). 

Cena: 79€ za 2 osebi

PowerBoost kopel (1 h / 2 h)

Popolni Vital detox

Kopel s koloidnim zlatom. Ta terapija je namenjena vsem, ki se počutijo izčrpane, utrujene, preobremenjene . Vsem, ki se želijo počutiti bolje. Vsem, ki želijo okrepiti regenerativno moč telesa in si povrniti ravnovesje. Primerna je za vse odrasle, tudi nosečnice.

Kopel blagodejno vpliva na zniževanje stresnega hormona kortizola, dvigovanje počutja oz. Razpoloženja, kožo in razne kožne bolezni (npr. luskavica, kožni izpuščaji), hitrejše celjenje poškodb, okrevanje, lajšanje revme, razstrupljanje telesa, pomlajevanje (telesa, organov, energije) – upočasnjuje staranje, zmanjševanje celulita, sproščanje telesne in psihične napetosti, krepitev odpornosti, vzpostavitev telesnega ravnovesja... 

Cena:

  • 59€ za 1h za eno osebo
  • 69€ za 1h za dve osebi
  • 79€ za 2h za dve osebi
VIP kopel
VIP kopel
VIP kopel
IMG_1331 (Medium)
VIP kopel
VIP kopel
Kopeli
Kopeli
Kopeli
Kopeli