Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Hammam

Zasebno savnanje v hammamu, zgrajen v maroškem stilu, kjer so poleg parne savne tudi ogrevana kamnita plošča in klopi ter zasebna terasa (zastekljena in zunanja). Razvajate se lahko v paru ali v manjših skupinah, prostor je primeren tudi za delavnice ali praznovanja. 

Razvajanje lahko podaljšate v zasebni VIP kopeli, z masažo ali nego obraza, v Svetu savn, ... Nekaj paketov imamo pripravljenih, lahko pa nam sporočite svoje želje za popolno sprostitev. Ponudbo programov razvajanja v dvoje si oglejte tukaj

Orientalski ritual Hammam (3 h)

Skozi poseben ritual s pilingom in oblogami vas vodi terapevtka. Zagotovite si vrhunsko ležernost v hammamu, ogrejte telo, vdihnite toplo paro, prežeto z aromami različnih zelišč in dišav. Vaša koža bo mehka, telo popolnoma sproščeno in počutili se boste kot prerojeni.

Popolno razvajanje zaključite na zasebni zastekljeni terasi, kje si lahko postrežete s sadnim čajem, svežo mineralno vodo in svežim ali suhim sadjem.

Cena: 109€ za 2 osebi 

Arabske sanje (3 h)

Zasebno savnanje v intimnem ambientu Hammama, marmornatem prostoru z ogrevanimi ležišči in klopmi. Na razpolago vam je parna - turška savna, kjer boste poskrbeli za čiščenje kože s pilingom in nego s kremno oblogo.

Prostor je romantično opremljen in vam nudi zasebnost in mir. Počivate in ohlajate se lahko v zasebni zastekljeni terasi, kjer si lahko postrežete s sadnim čajem, svežo mineralno vodo in svežim ali suhim sadjem.

Cena: 69€ za 2 osebi 

Arabske sanje + 2x 30 min sprostitvena masaža - samo 99,00 € !

Zakup hammam prostora za več oseb (3 h / 5 h / po dogovoru)

Nudimo vam zakup celotnega hammam prostora z zasebno savno, zastekljeno teraso in izhodom na prosto, primernim za skupine do 8 oseb. 

Prostor je namenjen vsem, ki si želijo zasebnega savnanja, primeren pa je tudi za druženja, praznovanja, dekliščine, razne delavnice, ... 

V ceni je vključeno: piling, obloge, sveže in suho sadje, čaj, sveža mineralna voda, brisače, kopalni plašči, ... Po dogovoru vam lahko pripravimo tudi kanapeje, penino, poskrbimo za dekoracijo prostora, ali karkoli drugega. 

Cena:        3 h / 5 h
do 3 osebe 79,00 € / 129,00 €
vsaka dodatna oseba 10,00 € / 15,00 €
Hammam
Hammam
IMG_1375 (Medium)
IMG_1373 (Medium)
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam