Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Hammam

Arabske sanje (3 h)

Zasebno savnanje v intimnem ambientu Hammama, marmornatem prostoru z ogrevanimi ležišči in klopmi. Na razpolago vam je parna - turška savna, kjer boste poskrbeli za čiščenje kože s pilingom in nego s kremno oblogo.

Prostor je romantično opremljen in vam nudi zasebnost in mir. Počivate in ohlajate se lahko v zasebni zastekljeni terasi, kjer si lahko postrežete s sadnim čajem, kozarčkom penine in sladico ali svežim sadjem.

Za piko na i si privoščite razvajanje v jacuzziju na lastni zunanji terasi.

Razvajanje, ki je primerno tako za pare kot tudi manjše skupinice za praznovanja, dekliščine, obletnice ipd. Razvajanje lahko podaljšate v zasebni VIP kopeli, z masažo ali nego obraza, v Svetu savn, ... Po dogovoru vam lahko pripravimo tudi kanapeje, plošče s prigrizki, siri ipd.

Arabske sanje ( 3h ) za 2 osebi : 89 €

AKCIJA ZA IMETNIKE KARTICE ZVESTOBE V JULIJU IN AVGUSTU GRATIS DODATNA URA 

V ceni je vključeno: piling, obloge, čaj, sveža mineralna voda, kozarček penine, sladica oz. sveže sadje, izposoja brisač in kopalnega plašča 

Doplačilo za dodatno osebo znaša 20 €. Doplačilo za dodatno uro znaša 10 €

PAKET Z MASAŽAMI ZA 2 OSEBI

Arabske sanje 3 ure + 2 x 30 min sprostitvena masaža - samo 119  € 

Orientalski ritual Hammam (3 h)

Skozi poseben ritual s pilingom in oblogami vas vodi terapevtka. Zagotovite si vrhunsko ležernost v hammamu, ogrejte telo, vdihnite toplo paro, prežeto z aromami različnih zelišč in dišav. Vaša koža bo mehka, telo popolnoma sproščeno in počutili se boste kot prerojeni.

Popolno razvajanje zaključite na zasebni zastekljeni terasi, kje si lahko postrežete s sadnim čajem, svežo mineralno vodo, kozarčkom penine in svežim sadjem oz. sladico.

Cena: 129€ za 2 osebi 

Doplačilo za dodatno osebo znaša 30 €

Hammam
Hammam
IMG_1375 (Medium)
IMG_1373 (Medium)
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam
Hammam