Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Razvajanje v dvoje

V Centru Harmonija smo pripravili pestro ponudbo različnih razvajanj, ki vas bodo z vašimi najdražjimi še bolj zbližali in okrepili vaš odnos. 

Prostori so prilagojeni kar največji intimnosti. Kopel, ki si jo lahko s partnerjem privoščite pred obiskom sveta savn, blagodejno vpliva na razbremenitev telesa. V soju sveč vas bomo pogostili s penino in posebej za vas ustvarili prijetno vzdušje za romantične trenutke s partnerjem.

Razvajanje v dvoje je lahko popolnoma zasebno ali vključuje masaže, nege in rituale. Masaže združujejo različne masažne tehnike, ki so v kombinaciji s terapevtskimi eteričnimi olji prilagojene željam naših strank. V našem centru cenimo kvaliteto in strokovnost, saj skušamo vsakemu zagotoviti, da bo center zapustil zadovoljen, umirjen, sproščen in brez bolečin.

Nudimo tudi možnost najema hammam prostora z lastno savno, kjer lahko v skupini do osem oseb v prijetnem ambientu razvajate vse svoje čute v kombinaciji dišav, okusov in dotikov visoko usposobljenih terapevtov.

Kopeli

Kopel v Harmoniji – sprostitev po vaših željah  

Vsako kopel lahko podaljšate v Svetu savn, v zasebni hammam savni, z masažo ali nego obraza, ... Poiščite paket, ki vam najbolje odgovarja – ali nam sporočite vaše želje.

Hammam

Zasebno savnanje v hammamu, zgrajen v maroškem stilu, kjer so poleg parne savne tudi ogrevana kamnita plošča in klopi ter zasebna terasa (zastekljena in zunanja). Razvajate se lahko v paru ali v manjših skupinah, prostor je primeren tudi za delavnice ali praznovanja. 

Posebne ponudbe

EKSKLUZIVNI PROGRAMI ZA PARE

Čudovita ideja za darilo mladoporočencema, za obletnice in druge izjemne priložnosti! 

Večdnevni paketi

Razvajanja v dvoje - romantična in neromantična :) - s partnerjem, prijateljico, sestro, ... Nekaj paketov imamo pripravljenih, lahko pa nam sporočite svoje želje za popolno sprostitev. 

Razvajanje v dvoje