Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Razvajanje v dvoje

V Centru Harmonija smo pripravili pestro ponudbo različnih razvajanj, ki vas bodo z vašimi najdražjimi še bolj zbližali in okrepili vaš odnos. 

Prostori so prilagojeni kar največji intimnosti. Kopel, ki si jo lahko s partnerjem privoščite pred obiskom sveta savn, blagodejno vpliva na razbremenitev telesa. V soju sveč vas bomo pogostili s penino in posebej za vas ustvarili prijetno vzdušje za romantične trenutke s partnerjem.

Razvajanje v dvoje je lahko popolnoma zasebno ali vključuje masaže, nege in rituale. Masaže združujejo različne masažne tehnike, ki so v kombinaciji s terapevtskimi eteričnimi olji prilagojene željam naših strank. V našem centru cenimo kvaliteto in strokovnost, saj skušamo vsakemu zagotoviti, da bo center zapustil zadovoljen, umirjen, sproščen in brez bolečin.

Nudimo tudi možnost najema hammam prostora z lastno savno, kjer lahko v skupini do osem oseb v prijetnem ambientu razvajate vse svoje čute v kombinaciji dišav, okusov in dotikov visoko usposobljenih terapevtov.

 

Robert Roškar, TV in radijski voditelj, preizkusil paket Medena harmonija! :)

''Kakšna dogodivščina! Res si težko predstavljam, kako lahko lepše in slajše in toplejše preživiš petkov večer v dvoje? Ko na začetku stopiš v pripravljene prostore z jacuzzijem in svečkami in peninami in cvetjem in sladico, je vse videti tako imenitno, da sploh ne veš, ali bi kaj premaknil ali ne ;) Ogromno ležišče za dva z lističi vrtnic, ohlajena penina, dva kozarca, slastna hruškova sladica s tartufi (cel orgazem!) in predvsem jacuzzi z vročo vodo. Ker sem "mrzlokrven", mi ponavadi v večini kopališč manjka predvsem vroča voda, zato se moram konstantno segrevat v savnah, tukaj pa je bila voda v jacuzziju tako vroča, da sem skoraj zaspal od užitka ;)

Perfektna izbira za kakršno koli obletnico, rojstni dan, Valentinovo, zaročno/poročno darilo, zdi pa se mi tudi odlična izbira za kak vikend kar tako, torej, ko se ne praznuje ničesar. Zakaj bi svoje partnerje zmeraj morali razvajati samo, ko se zgodi za to predpisan datum? Po moje bi tvojo žensko zadela kap, če jo sem pelješ na kar en čisto navaden petek, ko ne praznujeta ničesar. To bo šele presenečenje!

Zanimiva ideja tudi za vse tiste, ki so kar "zafrknili", naredili napako, se doma zamerili... Četudi je nekdo najbolj na svetu jezen nate, po moje v tem jacuzziju s seksi svetlobo in tartufovo hruško pozabi na vse zamere. Odlična anti-zamerna terapija!

Priporočam vsem!''

Datoteke

Kopeli

Kopel v Harmoniji – sprostitev po vaših željah  

Vsako kopel lahko podaljšate v Svetu savn, v zasebni hammam savni, z masažo ali nego obraza, ... Poiščite paket, ki vam najbolje odgovarja – ali nam sporočite vaše želje.

Hammam

Zasebno savnanje v hammamu, zgrajen v maroškem stilu, kjer so poleg parne savne tudi ogrevana kamnita plošča in klopi ter zasebna terasa (zastekljena in zunanja). Razvajate se lahko v paru ali v manjših skupinah, prostor je primeren tudi za delavnice ali praznovanja. 

Posebne ponudbe

EKSKLUZIVNI PROGRAMI ZA PARE

Čudovita ideja za darilo mladoporočencema, za obletnice in druge izjemne priložnosti! 

Razvajanje v dvoje
Razvajanje v dvoje
Razvajanje v dvoje
Razvajanje v dvoje
Razvajanje v dvoje
Razvajanje v dvoje