Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

NOVO Tretma hrbtenice po IST metodi

Tretma hrbtenice po IST metodi

Izjemno učinkovita, naravna  in neboleča metoda vzpostavitve fizičnega in nefizičnega ravnovesja v hrbtenici in obenem v celem telesu.

To ni fizioterapija, niti masaža, niti kiropraktika. Gre za regeneracijo vretenc, medenice, kolkov, medvretenčnih ploščic, vezi, meridianskih povezav in spinalnega kanala. Ob tem sodelujejo tudi notranji organi kot najmočnejše mišice, ki zelo vplivajo na obliko in zdravje hrbtenice.

Rezultati, ki smo jih zabeležili:

  • ponovna naravna lega hrbtenice praktično brez bolečin s pospešenim tvorjenjem nove kostne mase (medicinski izvidi prej in po tem)
  • dobri rezultati tudi pri bolj zahtevnih poškodbah in nepravilnostih
  • povečan pretok skozi hrbtenjačo, ki hrbtenici omogoča večjo vitalnost in budnost
  • delovanje notranjih organov je v boljšem ravnovesju
  • in kar je najpomembnejše – zadovoljni ljudje

Več o IST metodi si lahko preberete na www.zdravahrbtenica.si

 (IST metoda ne nadomešča medicinskega zdravljenja.)

Long Young – pomlajevalni program

Pomlajevalni program se koristi kot samostojni program ali kot dopolnilni program tretmaju hrbtenice po IST metodi.

Long Young - samostojni program:

Program spreminja navade obnašanja organov, za katere niti ne vemo, da jih imamo, pa vseeno temeljito oblikujejo kvaliteto življenja. Spremembe si sledijo postopoma, pri vsakem drugače, odvisno na kaj je telo že pripravljeno in kaj predhodno še potrebuje za spremembo. Proces je popolnoma naraven in zelo sproščujoč. Obenem je to ekstremno hitro polnjenje z energijo, zato je program primeren tudi za tiste, ki poleg energije potrebujejo tudi več zdravja.

Dosedanji rezultati:

  • pomiritev, sprostitev, zadovoljstvo, več energije
  • pomlajevanje (izboljšava) mimike obraza, kože, vida, vonja, sluha, prebave, odprava nemirnih nog,
  • krepitev imunskega sistema, izboljšanje hormonskega ravnovesja, normalizacija krvnega tlaka, odprava kronične utrujenosti, izboljšano delovanje organov,…

 

Pomlajevanje je spreminjanje zapisa delovanja sleherne celice. Ta sprememba gradi drugačno psihofizično odzivnost človeka na zunanje dražljaje.

Long Young je nova tehnologija življenja.

Več na www.zdravahrbtenica.si

 

Long Young – dopolnilni program tretmaju hrbtenice po IST metodi

Program deluje na popolnoma enakem principu kot samostojni program, s to razliko, da je večji poudarek na povečan pretok skozi hrbtenjačo in pomlajevanje kostnih struktur.

Udeležba na dopolnilnem programu omogoči hitrejše napredovanje pri delu s hrbtenico, obenem pa so rezultati trajnejši, ker človek ozavesti marsikaj, kar morda ne bi oziroma bi za to potreboval precej več časa.

Long Young program od vas ne zahteva nobenega govora, razlage,… samo udobno ležite z zaprtimi očmi in se prepustite dogajanju.

NOVO Tretma hrbtenice po IST metodi