Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Mnenja strank

V center Harmonija sem prišla letos spomladi zaradi mravljinčenja, bolečin v nogi in posledično nespečnosti. Po nekaj terapevtskih masažah pri terapevtki T. Se mi je stanje izboljšalo oz. so mi težave izzvenele. Vse osebje je zelo prijazno, prostori primerno urejeni in čisti, vzdušje prijetno. Zato se še vračam in tudi prijateljem priporočam.

N.C.

 

Sem redni obiskovalec vašega centra. V Harmonijo hodim predvsem zaradi masaž. Enostavno ne morem, da ne bi posebej pohvalil vašo maserko T. Vsakič z veseljem pridem k vam na masažo (terapevtsko masažo), saj sem izredno zadovoljen s storitvijo. T. enostavno opravlja svoje ''delo'' popolno. Vsakič se mi posveti v celoti. Prisluhne morebitnim telesnim težavam in se tako še dodatno posveti predelu telesa, ki rabi še več masaže. Občuti se, da se stranki posveti individualno in da se pri svojem delu ne ozira na uro.

Vse pohvale in čestitke vam, Harmonija, da imate tak kader. Edina ''slaba'' stran tega je, da se človek nenehno hoče vračati k vam.

D.J.

 

Koristila sem terapevtsko masažo. Priporočil mi jo je prijatelj, zaradi težav v križu in ramenih. Že po prvi mi je bilo bolje, sigurna sem da bo po drugi tudi še bolje. Osebje je prijazno, korektno, strokovno.

Vsa pohvala, kar tako naprej.

B.G.

 

Zaradi pretežno sedeče službe so bolečine v križu, zgornjem delu hrbtenice in vratu moja stalnica. Strokovno izvedena masža odpravi težave in izboljša počutje ter poveča gibalne sposobnosti. Prijazen odnos do strank in prilagodljivost glede terminov sta stalnosti, zaradi katerih se vedno znova vračam. Toplo priporočam.

B.Š.

 

K vam sem prišla zaradi glavobola in premnogih vozličkov na hrbtu! Terapevtska masaža mi je pomagala odpraviti glavobol in razbiti vozličke! Povrhu mi je pa še zelo pasala savna ki sem jo dobila povrhu! Hvala

A.G.