Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Masaže

Prepustite se mojstrom masaže in odličnim terapevtom.

Sprostitvene masaže

Jin Jang sprostitvena masaža

Doživite trenutek najglobje sprostitve. Odplavajte s tokom, prepustite se. Umirite telo in misli, napolnite se z novo energijo.

Specializirane masaže

Jin Jang terapevtska masaža

Prerodite se. Vzpostavite ravnovesje telesa in duha z Jin Jang terapevtsko masažo, ki združuje starodavna znanja vzhodnih in zahodnih terapevtskih masažnih tehnik. Iz vsake tehnike smo vzeli njene najboljše elemente in jih združili v edinstveno celoto.

Zakaj je masaža tako pomembna?

Zakaj bi nekdo potrošil od 50€ do 100€ mesečno za masažo? To je kar precej denarja za nekaj, kar ne izgleda tako zelo koristno ali vredno. Preberite si samo nekaj razlogov, zakaj je masaža odlična investicija v vaše zdravje, danes in v prihodnosti.

Vse o stresu

Stres je v današnjem času eden izmed najpogostejših razlogov za nastanek raznih bolezni, ki se jih sprva sploh ne zavedamo. Vplivu stresa smo podvrženi vsi, tako odrasli kot tudi otroci. Prepoznavanje stresnih dejavnikov in njihovo obvladovanje je zato eno od najpomembnejših varoval pri ohranjanju zdravja.

Mnenja strank

V center Harmonija sem prišla letos spomladi zaradi mravljinčenja, bolečin v nogi in posledično nespečnosti. Po nekaj terapevtskih masažah pri terapevtki T. Se mi je stanje izboljšalo oz. so mi težave izzvenele. Vse osebje je zelo prijazno, prostori primerno urejeni in čisti, vzdušje prijetno. Zato se še vračam in tudi prijateljem priporočam.

Masaže
Masaže
Masaže