Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Trajno odstranjevanje dlak: X-Epil

Imate težave s prekomerno poraščenostjo, vraščenimi dlakami in ste siti britja in depilacije?

X- epil Ice je prva naprava, ki združuje dva sistema trajnega odstranjevanja dlak, intenzivno pulzirajočo svetlobo (IPL) in elektroepilacijo.

IPL deluje tako, da prenaša energijo v melanin v dlaki in tako s pomočjo fototermolize  povzroči koagulacijo dlačnega mešička in ga uniči, pri tem pa ne poškoduje povrhnjice.  Za uspešno uničenje mešička mora biti dlaka v fazi rasti, zato potrebujemo več zaporednih tretmajev.

Faktorji, ki vplivajo na rezultat so: cikel rasti dlake, barva kože, barva, gostota in kvaliteta dlake ter posameznikovo hormonsko stanje. Pričakovan rezultat je odstranitev do 89% vseh dlak, za kar je potrebnih 6 do 10 tretmajev.

IPL  sonda ima vodno hlajenje, ki preprečuje neprijeten občutek na koži med samim postopkom.

Elektroepilacija  s pomočjo radiotermoliznega toka  omogoča trajno odstranitev dlak ne glede na njihovo barvo, debelino in barvo kože. Največkrat jo uporabljamo na področjih, kjer ne moremo delovati z IPL, kjer imamo samo posamezne dlake, na primer obraz in pri svetlih dlakah, kjer IPL tehnologija ne daje najboljših rezultatov. Deluje s pomočjo iglice, ki v lasni mešiček spusti energijo in ga v trenutku uniči. Rezultat je dosežen že po enem samem tretmaju.

X-epil Ice  uporabljamo na vseh tipih kože in barvah dlake. Tehnologija z X-logic sistemom omogoča enostavno nastavitev najoptimalnejše funkcije glede na vaše stanje.