Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Preoblikovanje telesa: X-Magic

X-MAGIC: najučinkovitejša naprava za preoblikovanje telesa, ki vam pomaga do velikih rezultatov, ki trajajo dlje.

  • Odvečna maščoba
  • Celulit
  • Odvečna koža
  • Fibroza
  • Zastajanje vode
  • Strije

Tehnologija s pomočjo multiakcijskega delovanja, ki združujejo več energij v eni sami sondi, nam omogoča, da lahko uspešno, neboleče in brez stranskih učinkov odpravimo težave. 

X-Magic ima 36 različnih programov, ki so prilagojeni vsaki težavi in kritičnemu predelu posebej.  Izbira najprimernejše funkcije je enostavna, saj pred začetkom s pomočjo bioimpendance analiziramo telesno sestavo in na podlagi 15-ih parametrov izberemo pravi tretma.

Kombinacija energij:Ko različne metode, kot so radiofrekvenca, ultrazvok in fotobiostimulacija delujejo vzajemno, lahko dosežemo boljše rezultate v pol krajšem času. Tako na primer v enem samem tretmaju zmanjševanja obsega in celulita dosežemo tak rezultat, kot pri treh obiskih kavitacije, hkrati pa kožo še učvrstimo, izboljšamo prekrvavitev in pospešimo limfni obtok.

RADIOFREKVENCA

Elektroni znotraj molekul so pod vplivom električnega polja, kar povzroča rahlo vrtenje okoli njihove uravnotežene pozicije. Zaradi trenja ob gibanju molekul se pojavlja toplota, katero izkoriščamo pri terapiji. Toplota posledično povzroča vazodilatacijo, pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in tvorbo novega kolagena.

ULTRAZVOK

Ultrazvok osredotoči energijo v točko globoko v koži, ne da bi pri tem vplival na površino kože (vrhnji dermis) ali globlje ležeče tkiva. Energija, ki se pretvori v toploto, sproži tvorjenje novega kolagena.

FOTOBIOSIMULACIJA

Terapija je izredno primerna za odpravljanje celulita, saj svetloba sega tudi v podkožno tkivo, kjer poveča mikro cirkulacijo krvi in limfe, ter tako omogoča izločanje zastale vode in strupov iz telesa. Raztaplja maščobne blazinice, napne kožo, da postane čvrsta in gladka. Obseva se področje stegen in zadnjice. Obsevanje torej predstavlja zelo učinkovit del anti celulitnega programa, z njim lahko zaključimo anti celulitno masažo, limfno drenažo, pripravimo kožo na boljše vsrkavanje proti celulitnih učinkovin v mazilih ali pa za terapijo uporabimo samo svetlobno LED terapijo. Svetloba bo poskrbela tudi za sproščanje mišic.

Princip po katerem deluje X-magic je, da maščobne molekule segreje do te mere, da pričnejo razpadati v maščobne celice. Telo lahko potem v kombinaciji z zadostno količino vode, pravilne prehrane in vadbe maščobo veliko lažje razgradi. Posledično tudi hitreje hujšamo.Tkivo se pri tretmaju z X-magicom močno segreje, kar nam pomaga pri razgradnji maščobnih molekul. Vpliva tudi na limfo, je prijeten in sproščujoč kot masaža.

Naročite se na brezplačen 20 minutni posvet, kjer bomo analizirali vašo telesno sestavo in vam predlagali najprimernejši program. 

Primeri rezultatov po 6 tretmajih:

X-MAGIC
X-Magic-results-2
X-Magic-results-1