Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

NOVO Elemis nega obraza

Zgodba o ELEMIS-u
KJER ZNANOST NARAVE SREČA ZNANOST KOŽE

"Defined by Nature. Led by Science."

ELEMIS je prestižna britanska znamka kozmetičnih izdelkov številka 1. Vaša koža, vaše telo in vaše dobro počutje so tri področja, za katera poskrbi Elemis. Vsaka nova formula je INOVATIVNA mešanica znanosti in kemije narave, ki jo je skrbno oblikovala skupina predanih raziskovalcev, znanstvenikov in strokovnjakov za nego kože.
ELEMIS zajema najmočnejše biološke aktivne učinkovine, ki jih je moč dobiti tako nad površjem kot pod površjem Zemlje. Elemisova neprimerljiva predanost detaljem, najnaprednejšim formulam in edinstvenim REZULTATOM je tisto, kar Elemis loči od preostalih kozmetičnih znamk.
“Začeli smo z IDEJO, ustvarili smo VIZIJO, verjeli vanjo in jo uresničili. Radi se učimo, radi raziskujemo, radi ustvarjamo, delimo svoje znanje in se premikamo naprej. Nikoli ne obstanemo.“  NOELLA GABRIEL  soustanoviteljica & direktorica


Leto 1990.

ELEMIS začne svojo izjemno pot, da postane vodilni svetovni kreator, inovator in terapevt, na profesionalnem trgu za nego kože in kozmetike. Čisti rezultati
Vodilni inovativni proizvodi, ki jih priporočimo glede na potrebe in življenjski slog vsakega posameznika.
ZNANSTVENO DOKAZANO.
Pridobljeno iz narave. Močne biološke aktivne sestavine, ki jih pridobivamo nad in pod površjem Zemlje, so kombinirane s skrbno
izbrano mešanico aromatičnih učinkovin.
Z ROKO V ROKI.
Znanstvene inovacije. Učinkovite formule, razvite s pomočjo najnovejše znanosti in tehnologije.
PREMIKAMO MEJE.
Vedno korak naprej. Trdno smo predani zavezi, da razumemo odnos med naravo in človekom.

OSEBNO PREDPISANO.
Moč Znanosti Naš cilj je vedno zagotoviti nego obraza in telesa najvišje kakovosti in učinkovitosti. S kombiniranjem najučinkovitejših rastlinskih in v laboratoriju pridobljenih sestavin, kot so peptidi in antioksidanti, ustvarjamo formule, ki uspešno prestanejo vsa klinična in potrošniška testiranja. Predani smo usvarjanju proizvodov, ki vidno obnovijo kožo in uravnovesijo njeno naravno delovanje ter hkrati dajejo resnično izjemne rezultate.
Moč Narave
ELEMIS je predan raziskovanju našega globalnega ekosistema in podpiranju njegovih skupnosti. Rastlinske sestavine, ki jih uporabljamo, pridobivamo na vseh koncih sveta. Izbrane so na podlagi njihove edinstvenosti, moči, dinamičnih lastnosti in učinkovitosti, naši znanstveniki pa jih strokovno obdelajo in iz njih ročno ustvarijo revolucionarne formule.

LINIJE IZDELKOV
ELEMISove napredne linije proizvodov za nego obraza podpirajo rezultate tretmajev v salonu in zagotavljajo lojalnost znamki. Proizvodi za nego telesa dajejo rešitve za vse težave in podpirajo ELEMISov k rezultatom usmerjen pristop za različne življenjke sloge strank. S predanimi raziskavami in razvojem, ELEMIS še naprej uspešno združuje dinamične sestavine iz narave in najnaprejdnejšo tehnologijo in tako ustvarja formule, ki dajejo maksimalne rezultate.
Te edinstvene in močne formule so neodvisno klinično testirane in zagotavljajo, da vsak proizvod premika meje kože in telesne nege, proizvod za proizvodom pa daje rešitve za različne življenjske sloge v spa-ju in doma.


Pro-Collagen - Anti-Wrinkle
Bogate morske in rastlinske aktivne sestavine v svetovno znani Pro-Collagen formuli
Gladijo in zmanjšajo videz gub in gubic. Koža je po negi bolj polna in obnovljena.
White Brightening – Even Skin Tone
Deluje na temne madeže in nepravilno pigmentacijo, ki prispeva k neenakomernemu tenu. Koža je bolj čista,
bolj sijoča in vidno mlajša.


NEGE V SALONU
Vsako spa nego je skozi večletne raziskave oblikovala Noella Gabriel, kreatorka in inovatroka na področju kozmetičnih neg, opirajoč se na številne in obsežne klinične in znanstvene študije, ki zagotavljajo, da vsaka nega pokaže resničen rezultat.
Resnična razlika med ELEMISovimi in ostalimi negami je ta, da vsaka nega zagotavlja preprosto rešitev in strukturiran program za najrazličnejše življenjske sloge. Tak pristop omogoča terapevtu, da stranki tako v salonu kot za domačo nego ponudi program za maksimalne rezultate.


“Vse nege, ki jih razvijam, so oblikovane tako, da podpirajo dobro zdravje kože.; da spoštujejo dejstvo, da je koža živa. Niti dve koži nista enaki. Niti dve telesi nista enake oblike. Vsaka nega je oblikovana okrog strankinih potreb, za edinstveno izkušnjo z vidnimi rezultati. ELEMIS premika meje. Razvijamo edinstvene teksture in inovativne formule ter izvajamo klinične teste, ki potrjujemo kar že vemo; da dajemo resnične rezultate. Brez bližnjic in brez trikov.”
NOELLA GABRIEL, soustanoviteljica& direktorica

 

NOVO 

Poleg odličnih neg in kozmetičnih preparatov za negovanje kože na obrazu, dekolteju in telesu Elemis ponuja tudi odlične izdelke primerne za splošno rabo.

Tokrat bi izpostavili dva odlična izdelka:

TEA TREE S.O.S SPRAY S.O.S sprej z izvlečki čajevca  Naraven antiseptik za preprosto in varno uporabo

- odličen potovalni sopotnik (osveži utrujena in boleča stopala, pomaga pri pikih insektov...)

- obvezna oprema vsakega športnika (preprečuje nastanek neprijetnega vonja v supergah in športni torbi)

- odličen pri gljivičnih infekcijah stopal ter vnetih predelih

QUIET MIND TEMPLE BALM Pomirjujoči balzam za notranjo harmonijo

Kombinacija eteričnih olja Pačulija, Evkaliptusa, Limone, Mete .. pomaga vzpostavljati notranjo harmonijo, mir in sprostitev.

- pomaga pri glavobolu

- pomirja po napornem ali stresnem dnevu

- nas umiri, da zvečer lažje zaspimo 

 

 

Elemis nega obraza
Elemis nega obraza
NOVO Elemis nega obraza
NOVO Elemis nega obraza
NOVO Elemis nega obraza
NOVO Elemis nega obraza
NOVO Elemis nega obraza
NOVO Elemis nega obraza
NOVO Elemis nega obraza