Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Nega rok in nog

Kraljevska pedikura

Kraljevska pedikura in razvajanje se začne z zeliščno kopeljo. Zeliščna kopel kožo zmehča, poživlja utrujene noge ter nežno in temeljito čisti s posebnimi učinkovinami, kot so urea, smrekove iglice, evkaliptus in rožmarin. Po končanem urejanju nohtov, obnohtne kožice in kože, vaša stopala razvajamo s pilingom iz naravne morske soli in s tem nežno odstranimo odmrle kožne celice. Vsebuje visoko kakovostna olja, ki pospešujejo regeneracijo kože in jim dajejo edinstveno gladkost, za katero poskrbijo naravni izvlečki sivke, limete, angelike in šetraja. Da je ugodje in sprostitev še večja, se kraljevska pedikura zaključi s sprostitveno masažo stopal. 

Klasična pedikura

Klasična pedikura vključuje namakanje nog, odstranitev odvečne kože ter oblikovanje nohtov in obnohtne kože.

Medicinska pedikura

V primerjavi s klasično (estetsko) pedikuro se pri medicinski pedikuri posvetimo problematiki kože stopal in nohtov, ki niso le estetskega pomena. Pogosto rešujemo tudi težave z bolečinami, ki lahko otežujejo hojo in vplivajo na naše vsakodnevno slabo počuje. Stanje stranke skrbno spremljamo in po opravljeni pedikuri svetujemo o domači negi in pogostosti obiska medicinske pedikure, s tem pa nezaželjene težave ublažimo oz. trajno odstranimo.

Medicinska pedikura zajema:

  • odstranjevanje kurjih očes in otiščancev
  • čiščenje obnohtnih kanalov
  • odstranjevanje hiperkeratoze (zadebeljene kože)
  • odstranjevanje in čiščenje ragad (razpoke na stopalu)
  • zdravljenje glivic na nohtih
  • reševanje težav z vraščenimi nohti

Težave z vraščenimi nohti rešujemo z zelo uspešno in nebolečo metodo nameščanja sponk ( BS sponke). Nameščanje je popolnoma neboleče. Bolečina ob namestivi sponke takoj izgine in omogoča dolgotrajno rešitev težave. Primerna je za vse starostne skupine in športnike. Razlog za vraščen noht je lahko nepravilno striženje nohtov, nepravilna obutev ali poškodba.

Nohtna protetika - namestitev umetne nohtne ploskve iz umetne mase UNGUISAN z namenom korekcije nohta.  Nohtna protetika se uporablja v primeru poškodbe ali izgube nohta. Vizualno ustreza naravnemu nohtu. Uporablja se v terapevtske in estetske namene. Izrednega pomena je v času odprtih obuval, ko je estetika na prvem mestu. Umetna masa se popolnoma spoji z naravnim nohtom in je popolnoma nemoteča, zato je primerna tudi za športnike. 

Manikura Harmonija

Maniker oblikuje nohte in izvaja osnovo nego rok in nohtov ter svetuje strankam pri negi nohtov in rok ter pri izbiri najprimernejših izdelkov in pripomočkov zanje. Končni rezultat so estetsko urejeni nohti in roke.

IBX - naraven učvrstitveni sistem za nohte

IBX je revolucionaren in inovativen utrjevalec naravnih nohtov. Uporablja se lahko pod katerimi koli permanentnimi laki za zaščito naravnih nohtov ali pa kot samostojen nanos. Narejen je tako, da pronica v zgornje plasti nohta, deluje v samo notranjost nohta v nasprotju s tradicionalnimi izdelki, ki delujejo zgolj na površju nohta.

IBX sistem izboljša zaščito in rast vaših nohtov, saj gre za zaščitni lak za nohte pred nanosom vseh permanentnih lakov, obenem pa sistem okrepi naravne nohte. Vaši naravni nohti bodo sedaj še daljši in lepši. 

Permanentno lakiranje: Gelish, Gel II

Permanentno lakiranje nohtov na rokah ali nogah, pri katerem ne poškodujemo naravnega nohta, t.j. ne pilimo površine nohtne plošče.  Obstojnost je 14 dni ali več, odvisno od naravnega nohta (če se noht cepi, lahko tudi lak prej odstopi). Odstranjuje se s posebno raztopino in leseno palčko, pri čemer ne poškodujemo naravnega nohta. Lak noht utrdi in omogoča, da tudi krhki nohti pridobijo na dolžini.

Permanentni lak na nogah je obstojen tudi do 1 meseca, saj nohti na nogi veliko počasneje rastejo in jih ne uporabljamo toliko kot na rokah.

Nohti - permanentno lakiranje
Nohti - permanentno lakiranje
Nohti - permanentno lakiranje
Nohti - permanentno lakiranje
Nohti - permanentno lakiranje
Nohti - permanentno lakiranje
Nohti - permanentno lakiranje
Nohti - permanentno lakiranje
Nega rok in nog