Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Nega rok

Manikura

Manikura vključuje oblikovanje nohtov, odstranjevanje obnohtne kožice. Sledi piling in maska, ki poskrbita za lepo urejene in negovane roke.

Nudimo vam tudi paket s permanentnim lakiranjem ali Polygelom.

NOVO Gelish Polygel

Gelish PolyGel ™je nova patentirana tehnika za nego nohtov in rok, ki združuje pozitivne lastnosti obeh tehnik - gela in akrila. 

Polygel je vse v enem formula, brez vonja in brez monomerja za sprožitev polimerizacije, brez 7 škodljivih sestavin kot so Toluen, Dibutilftalat, Formaldehid, Formaldehidna smola, Kafra, TPHP in Ksilen.

S Polygel-om lahko nohte podaljšujemo z umetno konico in šablono, ali pa ga nanesemo samo na naravne nohte.

Združuje akrilni prah za krepitev in gelno osnovo, ki omogoča lažjo obdelavo. Polygel je 23% lažji od akrilnih in 16% lažji od klasičnih trdih gelov za podaljševanje nohtov.

Permanentno lakiranje Gelish

Permanentno lakiranje nohtov nudimo na rokah kot tudi na nogah, pri katerem ne poškodujemo naravnega nohta, t.j. ne pilimo površine nohtne plošče.  Obstojnost  laka je 14 dni ali več, odvisno od naravnega nohta (če se noht cepi, lahko tudi lak prej odstopi). Odstranjuje se s posebno raztopino in leseno palčko, pri čemer ne poškodujemo naravnega nohta. Lak noht utrdi in omogoča, da tudi krhki nohti pridobijo na dolžini.

IBX - naraven učvrstitveni sistem za nohte

IBX je revolucionaren in inovativen utrjevalec naravnih nohtov. Uporablja se v kozmetičnem salonu kot samostojen nanos ali pod permanentnim lakom. S tem zaščitimo naravni noht. Narejen je tako, da pronica v zgornje plasti nohta, deluje v samo notranjost nohta v nasprotju s tradicionalnimi izdelki, ki delujejo zgolj na površju nohta.

IBX sistem izboljša zaščito in rast vaših nohtov, saj gre za zaščitni lak za nohte pred nanosom vseh permanentnih lakov, obenem pa sistem okrepi naravne nohte. Vaši naravni nohti bodo sedaj še daljši in lepši. 

Za negovanje nohtov na domu stranka lahko uporabi olje za  nego nohtov in obnohtne kožice DadiOil.

NOVO IBX BOOST

IBX BOOST je fleksibilen in močan premaz na površini nohta in je super kombinacija z IBX SISTEMOM
IBX BOOST bo zgladil, ojačal in zaščitil naraven noht in deloval kot varovalni sloj pri drugih storitvah (gel, akril, permanent,…)
IBX BOOST Sistem se lahko uporablja kot:

• premaz čez naraven noht za moč in zaščito

• zaščitni premaz pred ostalimi sistemi (gel, akril, permanent,…)

• podaljša obstojnost permanentnega laka

POPOLN PAR!
IBX DELUJE V NOTRANJOSTI
IBX BOOST DELUJE NA POVRŠINI NOHTA

Nega rok
Nega rok in nog
Nega rok
Nega rok
Nega rok
Nega rok
Nega rok
Nega rok
Nega rok
Nega rok