Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Nega obraza

Decléor je strokovnjak za aroma kozmetiko. Doživite edinstveno umetnost lepote, ki temelji na vestni izbiri najkvalitetnejših rastlin in ekskluzivnih zmeseh aktivnih učinkovin za učinkovito dnevno nego, ki je vaši koži izjemno naklonjena. DECLÉOR izkorišča moč eteričnih olj, zato njegovi koncentrati, polni energije, pomagajo vaše telo in čute obnavljati, ponovno postaviti v ravnovesje in napolniti z energijo. Pri vseh negah obraza uporabljamo ultrasonic - najbolj priljubljeno napravo v svetu kozmetike in pri strankah.

 

Izvori lepote iz Decléorjeve ponudbe prihajajo iz narave, iz srca rastlin in njihovih vitalnih sestavin. Svoje znanje črpa iz znanstvenih spoznanj o energijah rastlin in vsesplošnega razumevanja vitalnih energij, ki napajajo človeško telo.

Strokovnjak za aromaterapijo nudi svetu kozmetike izjemno razumevanje rastlinskega kraljestva. Decléor opazuje, preučuje, neguje in spoštuje naravo, da bi pridobil njeno najčistejšo obliko – eterična olja.

Eterična olja, pridobljena iz same srčike cvetov, listov, sadja, lubja, semen in korenin rastlin, so središče pozornosti že več tisoč let. Nekatere izmed njihovih lastnosti so bile verjetno odkrite po naključju.

Skozi leta se je znanje o teh izvlečkih izpopolnilo in Decléor je svoje empirično znanje zamenjal za znanstveno raziskovanje, da bi dokazal mnoge kozmetične koristi eteričnih olj. Ti aromatični, dišeči in hlapljivi koncentrati so najmočnejša naravna aktivna sestavina, ki obstaja.

Eterična olja pridobiva s pomočjo zelo natančnih metod, da v njih ne bi uničili naravnega, zato vsebujejo do stokrat več nekaterih aktivnih sestavin.

Ker jih sestavlja več sto aktivnih molekul, ki delujejo v sinergiji, vsako eterično olje zaradi svoje bogatosti pripoveduje svojo zgodbo in ima svoje posebne lastnosti, povezane z lastnostmi rastline, iz katere je pridobljeno: pomirja, mehča, čisti ali globinsko čisti ipd.

Eterična olja imajo odlične lastnosti in so hkrati čudoviti prenašalci, ki izboljšujejo prehajanje aktivnih sestavin, ki jih koža zelo hitro posrka.

Več kot 30 let raziskovanja je družbi Decléor omogočilo, da je ustvarila edinstveno »knjižnico arom«. To knjižnico nenehno bogatijo raziskovanja novih botaničnih vrst, kar omogoča nenehno ustvarjalnost: danes je v več kot 150 formulacijah uporabljenih nič manj kot 40 eteričnih olj.

 

Aromaterapija ima ime: AROMESSENCE™

Zaradi resnične vsebnosti lepote rastline ima vsak izdelek Aromessence™ svojo osebnost, ki izvira iz kombinacije od treh do devetih eteričnih olj, izbranih na podlagi svojih lastnosti in pomešanih z osnovo iz rastlinskega olja, kar zagotavlja največjo naklonjenost koži.

Aromessence™ ustvarjajo skrbno izbrana, zmerno uporabljena in nežno združena eterična olja – resnični lepotilni koncentrati, ki so 100 % naravni, 100 % čisti ter 100 % aktivni, brez konzervansov ter z neprimerljivim učinkom in lastnostmi.

Koncentrat učinkovitosti: zaradi aktivne koncentracije olja že nekaj kapljic zadostuje, da se razbohotijo zakladi učinkovitosti.

Koncentrat vonja: veličastne arome, ki spodbujajo čustva in rahločutno vplivajo na dobro počutje – to je umetnost aromakologije.

Edinstven koncentrat čutnosti: izvrstno čutne in osupljive teksture, ki zapeljujejo misli in vodijo v popolnost dobrega počutja.

 

Danes je Decléor vodilna kozmetična znamka na področju aromaterapije po vsem svetu. Zaradi svojih visokih standardov kakovosti izdelkov in tretmajev je pridobil zaupanje žensk vseh starosti in pogledov, ki iščejo celosten in naraven pristop k lepoti. 

Nega-obraza-Decleor
Decléor nege obraza
Nega obraza
Nega obraza
Nega obraza