Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Nega obraza

Decléor je strokovnjak za aroma kozmetiko. Doživite edinstveno umetnost lepote, ki temelji na vestni izbiri najkvalitetnejših rastlin in ekskluzivnih zmeseh aktivnih učinkovin za učinkovito dnevno nego, ki je vaši koži izjemno naklonjena. DECLÉOR izkorišča moč eteričnih olj, zato njegovi koncentrati, polni energije, pomagajo vaše telo in čute obnavljati, ponovno postaviti v ravnovesje in napolniti z energijo. Pri vseh negah obraza uporabljamo ultrasonic - najbolj priljubljeno napravo v svetu kozmetike in pri strankah.

Ultrasonic

V zadnjih letih je postal izredno priljubljena večnamenska naprava v svetu kozmetike in pri strankah, saj hitro in učinkovito izboljša stanje kože, terapija pa je neboleča. V Centru Harmonija ga uporabljamo pri vseh negah obraza, tako za čiščenje kože kot za pomlajen videz kože.

Decléor nege obraza

Izvori lepote iz Decléorjeve ponudbe prihajajo iz narave, iz srca rastlin in njihovih vitalnih sestavin. Svoje znanje črpa iz znanstvenih spoznanj o energijah rastlin in vsesplošnega razumevanja vitalnih energij, ki napajajo človeško telo.

Analiza kože

Natančna analiza kože je temelj profesionalnega pristopa k pravilnemu zdravljenju in obravnavi strankinega stanja. Skin tester je naprava, ki na podlagi biokemijskih procesov pove, kakšno je realno stanje naše kože in ga primerja z optimalnimi rezultati glede na vnaprej vnesene parametre, kot so spol,  starost, barva kože, las in podobno.