Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Nega nog

Pedikura

Pedikura in razvajanje se začne z zeliščno kopeljo. Zeliščna kopel kožo zmehča, poživlja utrujene noge ter nežno in temeljito čisti s posebnimi učinkovinami, kot so urea, smrekove iglice, evkaliptus in rožmarin. Sledi urejanje nohtov, obnohtne kožice in kože ter odstranjevanje in brušenje trde kože na petah.

Pri kraljevski pedikuri dodatno stopala razvajamo s pilingom in s tem nežno odstranimo odmrle kožne celice. Da je ugodje in sprostitev še večja, se kraljevska pedikura zaključi s sprostitveno masažo stopal s hranljivo emulzijo in parafinsko oblogo.

Pri klasični kot tudi kraljevski pedikuri vam nudimo tudi permanentno lakiranje nohtov.

AKCIJA ZA IMETNIKE KARTICE ZVESTOBE V JULIJU IN AVGUSTU: 

BREZPLAČNO PERMANENTNO LAKIRANJE OB KLASIČNI PEDIKURI

 

Medicinska pedikura

V primerjavi s klasično (estetsko) pedikuro se pri medicinski pedikuri posvetimo problematiki kože stopal in nohtov, ki niso le estetskega pomena. Pogosto rešujemo tudi težave z bolečinami, ki lahko otežujejo hojo in vplivajo na naše vsakodnevno slabo počuje. Stanje stranke skrbno spremljamo in po opravljeni pedikuri svetujemo o domači negi in pogostosti obiska medicinske pedikure, s tem pa nezaželjene težave ublažimo oz. trajno odstranimo.

Medicinska pedikura zajema:

  • odstranjevanje kurjih očes in otiščancev
  • čiščenje obnohtnih kanalov
  • odstranjevanje hiperkeratoze (zadebeljene kože)
  • odstranjevanje in čiščenje ragad (razpoke na stopalu)
  • zdravljenje glivic na nohtih
  • reševanje težav z vraščenimi nohti

Težave z vraščenimi nohti rešujemo z zelo uspešno in nebolečo metodo nameščanja sponk ( BS sponke). Nameščanje je popolnoma neboleče. Bolečina ob namestivi sponke takoj izgine in omogoča dolgotrajno rešitev težave. Primerna je za vse starostne skupine in športnike. Razlog za vraščen noht je lahko nepravilno striženje nohtov, nepravilna obutev ali poškodba.

Nohtna protetika - namestitev umetne nohtne ploskve iz umetne mase UNGUISAN z namenom korekcije nohta.  Nohtna protetika se uporablja v primeru poškodbe ali izgube nohta. Vizualno ustreza naravnemu nohtu. Uporablja se v terapevtske in estetske namene. Izrednega pomena je v času odprtih obuval, ko je estetika na prvem mestu. Umetna masa se popolnoma spoji z naravnim nohtom in je popolnoma nemoteča, zato je primerna tudi za športnike. 

 

 

nega rok in no
Nega nog