Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Kozmetične storitve

NOVO Elemis nega obraza

Zgodba o ELEMIS-u
KJER ZNANOST NARAVE SREČA ZNANOST KOŽE

"Defined by Nature. Led by Science."

ELEMIS je prestižna britanska znamka kozmetičnih izdelkov številka 1. Vaša koža, vaše telo in vaše dobro počutje so tri področja, za katera poskrbi Elemis. Vsaka nova formula je INOVATIVNA mešanica znanosti in kemije narave, ki jo je skrbno oblikovala skupina predanih raziskovalcev, znanstvenikov in strokovnjakov za nego kože.
ELEMIS zajema najmočnejše biološke aktivne učinkovine, ki jih je moč dobiti tako nad površjem kot pod površjem Zemlje. Elemisova neprimerljiva predanost detaljem, najnaprednejšim formulam in edinstvenim REZULTATOM je tisto, kar Elemis loči od preostalih kozmetičnih znamk.
“Začeli smo z IDEJO, ustvarili smo VIZIJO, verjeli vanjo in jo uresničili. Radi se učimo, radi raziskujemo, radi ustvarjamo, delimo svoje znanje in se premikamo naprej. Nikoli ne obstanemo.“  NOELLA GABRIEL  soustanoviteljica & direktorica

Nega obraza

Decléor je strokovnjak za aroma kozmetiko. Doživite edinstveno umetnost lepote, ki temelji na vestni izbiri najkvalitetnejših rastlin in ekskluzivnih zmeseh aktivnih učinkovin za učinkovito dnevno nego, ki je vaši koži izjemno naklonjena. DECLÉOR izkorišča moč eteričnih olj, zato njegovi koncentrati, polni energije, pomagajo vaše telo in čute obnavljati, ponovno postaviti v ravnovesje in napolniti z energijo. Pri vseh negah obraza uporabljamo ultrasonic - najbolj priljubljeno napravo v svetu kozmetike in pri strankah.

Nega telesa

Piling telesa Decleor

Peeling s sadnimi semeni vsebuje edinstveno mešanico sadnega prahu in eteričnih olj ter s tem nudi izredno poživitveno formulo, ki kožo naredi svileno mehko in obnovljeno. Po končanem peelingu sledi že masaža hrbta in nanos vlažilne kreme, za še bolj sijoč videz.

NOVO ročna limfna drenaža

NOVO - Ročna limfna drenaža obraza in telesa

Limfna drenaža je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema, kateri je poleg žilnega sistema najpomembnejši transportni sistem v telesu. Limfni sistem je zgrajen iz mreže limfnih kanalov in limfnih organov, v katerih nastajajo limfociti. Ročna limfna drenaža stimulira nastajanje novih limfocitov ter posledično protiteles, kar bistveno izboljša imunski sistem organizma.

Depilacija

Depilacija je pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, ki odstrani dlako skupaj s korenino. Koža ostane brez dlak od dva do pet tednov.

Nega nog

Pedikura

Pedikura in razvajanje se začne z zeliščno kopeljo. Zeliščna kopel kožo zmehča, poživlja utrujene noge ter nežno in temeljito čisti s posebnimi učinkovinami, kot so urea, smrekove iglice, evkaliptus in rožmarin. Sledi urejanje nohtov, obnohtne kožice in kože ter odstranjevanje in brušenje trde kože na petah.

Nega rok

Manikura

Manikura vključuje oblikovanje nohtov, odstranjevanje obnohtne kožice. Sledi piling in maska, ki poskrbita za lepo urejene in negovane roke.

Ultrasonic

V zadnjih letih je postal izredno priljubljena večnamenska naprava v svetu kozmetike in pri strankah, saj hitro in učinkovito izboljša stanje kože, terapija pa je neboleča. V Centru Harmonija ga uporabljamo pri vseh negah obraza, tako za čiščenje kože kot za pomlajen videz kože.

Analiza kože "Skin tester"

Natančna analiza kože je temelj profesionalnega pristopa k pravilnemu zdravljenju in obravnavi strankinega stanja. Skin tester je naprava, ki na podlagi biokemijskih procesov pove, kakšno je realno stanje naše kože in ga primerja z optimalnimi rezultati glede na vnaprej vnesene parametre, kot so spol,  starost, barva kože, las in podobno. 

Kozmetične storitve
Kozmetične storitve
Kozmetične storitve
Kozmetične storitve