Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Kaj so koloidi?

Koloid je raztopina nanometrskih delcev kovine ali minerala v vodi, ki delujejo kot katalizator (npr. koloidno srebro pretvori virus iz škodljivega v neškodljiv in zatre preživetje širokega spektra mikrobov in virusov). Ker je njihova velikost manjša od številnih molekul, se hitro izločijo skozi ledvice in se ne kopičijo v telesu (za razliko od velikih delcev in ionov tradicionalno izdelanega koloidnega srebra).

Vse koloidne raztopine, ki jih imamo v ponudbi, vsebujejo skoraj 100% nano koloidnih delcev velikosti 1-8 nanometrov in so najvišje možne kvalitete v industriji. Koncentracija koloidnih raztopin je 30-40 PPM (particles per million).

Pri delcih kovin velikosti pod 10nm se začnejo dogajati zanimivi pojavi kot so superprevodnost, magnetna levitacija, tuneli, inerakcija z zavestjo. Delci te velikosti so za naše telo izredno zdravi in minerali v takšni obliki nam nudijo več kot samo mrtev mineral v telesu, ki se hitro izloči ali pa se kopiči v telesu. Že zgolj dejstvo, da je naše telo velik elektromagnetni prevodnik, pove, da so mineralni delci, ki so v stanju superprevodnosti, izredno pomembni za boljše delovanje človeškega telesa na vseh nivojih.

SHRANJEVANJE

Koloidne raztopine shranite stran od vseh električnih naprav, na temno in suho mesto (npr. v spalnico v omaro, kjer imate rjuhe ali oblačila). Stati mora vsaj 30 cm vstran od zidu, če je v njem električna napeljava. Koloid je elektrolitna raztopina in izgubi svojo učinkovitost, če stoji npr. poleg radia, na TV, zraven gsm-a, na mikrovalovni pečici ipd. Priporočamo, da steklenico ovijete z alu-folijo. 

UPORABA

Koloidno srebro in ostali koloidi so registrirani kot tehnična raztopina. V evropski uniji so za oralno uporabo prepovedani. Ne smejo se oglaševati oziroma predstavljati kot zdravilo ali nadomestilo za zdravila. Koloidne raztopine se smejo uporabljati le v tehnične namene, kakršnakoli druga uporaba je na lastno odgovornost uporabnika. Vsak nasvet, ki ga dobite od prodajalke ali svetovalca je mišljen kot lastna izkušnja in ni namenjen sugestiji oralne ali druge uporabe ki ni tehnična. Isto velja za sledeči tekst o uporabi:

INTERNA (ORALNA) UPORABA:

Pijemo tako zjutraj kot zvečer (priporočljiva doza: 30ml), nadalje je dovolj 1x na dan, seveda pa je glede na to, da praktično nima stranskih učinkov najbolje slediti intuiciji. Pri interni uporabi kaže biti pozoren zgolj na morebitno izločanje srebra iz koloidne raztopine, ki se v tem procesu lahko veže z drugimi substancami (nečistočami). Koloidno srebro konzumiramo zgolj iz steklenih, keramičnih ali eventuelno plastičnih kozarcev, žlic, ... odsvetovana je uporaba kovinskih artiklov. Koloidno srebro je priporočljivo preden jo pogoltnemo najprej približno 3 minute zadržati v ustih in jo malo pogrgrati, saj pride pod jezikom (skozi kapilare) lažje v krvni obtok in to mimo prebavnega trakta. Prav tako jo zadržimo v ustih v primeru otečenih ali poškodovanih dlesni. Če pa so obolela prebavila, jo pogoltnemo takoj, ko jo vnesemo v ustno votlino in je ne zadržujemo v ustih.

Infekcijske bolezni (virusne, bakterijske ali glivične): vsake 2-3 ure na dan (od 10 do 30ml), dokler se stanje ne normalizira, lahko tudi do dva meseca, nato pa nadaljujemo s preventivo, da se nam imunski sistem okrepi. Priporočljivo je grgranje, žvrkljanje, dajanje kapljic v nosnice, oči ali ušesa, odvisno od vrste okužbe (prehladi, angine, gripa, vnetje ušes, sinusov, oči, ...).

EKSTERNA (LOKALNA) UPORABA:

Je neomejena, intuicija in kreativnost imata tukaj prosto pot. Za vsakršno obolenje kože oz. lokalno obolenje na površini telesa je koloidno srebro najučinkovitejše, če ga na predelu, ki ga zdravimo, najprej vtremo (npr. mozolji, izpuščaji, luskavica, ...). Nato koloidno srebro na ta del razpršimo in pustimo, da dobesedno ''stoji'' oz. je ta predel v stiku s tekočino vsaj 4 minute – tovrstna aplikacija vsaj 3x na dan ima praviloma hitre učinke.

Nanos s pomočjo razpršila, kapala, gaze ali vate. Obloga (gaza, namočena v koloidno srebro) deluje proti notranjim vnetjem in obolenjem, še posebej na predelu trebuha in glave. Sinusi, oči, ušesa: kapljice dajemo vsakih 15 minut do izboljšanja stanja, potem vsako uro do popolne ozdravitve. Ko dajemo kapljice v oči, jih držimo zaprte približno 5 minut.

ZA OTROKE:

Koloidno srebro je primerno za otroke vseh starosti in se dozira podobno kot pri odraslih, a se zmanjša doza glede na kilograme. Tudi če se dozira isto kot pri odraslih ni problem, saj se vse srebro, ki ga telo ne porabi, hitro izloči iz telesa.

Pri hujših virusnih in bakterijskih obolenjih priporočamo 10ml zjutraj, in tudi čez dan 2x ali 3x po 10ml. Tudi če se dozira po občutku nekaj več kot to ni problem, lahko pa pride do hitrega razstrupljanja in posledično do utrujenosti, rahlega glavobola in intenzivnejšega sanjanja (na energetskem nivoju – čiščenje podzavesti skozi sanje).