Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Koloidi

Koloid je raztopina nanometrskih delcev kovine ali minerala v vodi. Več o tem, shranjevanju in uporabi si preberite tukaj

Koloidno srebro

Nano koloidno srebro je učinkovita naravna alternativa vsem sintetičnim antibiotikom, saj v nekaj minutah uniči vse viruse, bakterije in glivice. Učinkuje pri več kot 650 boleznih in je brez škodljivih stranskih učinkov.

Koloidno zlato

Zlato je znano, da zdravi probleme z žlezami z notranjim izločanjem, težave s srcem in ožiljem, zmanjšuje bolečine vseh vrst, ...

Koloidni baker

Koloidni baker stimulira kolagen in povečuje elastičnost kože, odpravlja in preprečuje nastanek gub, krepi lase in nohte, zdravi ledvice in nadledvične žleze, je nepogrešljiv za pravilno delovanje živčevja in možganov, ...

Koloidni titan

Titan je močan antioksidant in antikoagulant. Kot ena izmed najmočnejših kovin, se njegova moč odraža tudi v tkivih in večji mišični vzdržljivosti pri uporabniku.

Koloidni magnezij

Magnezij je najpomembnejši mineral. Priporočljiv je za vse športnike, saj zviša mišično moč in zmanjša porabo kisika pri enaki obremenitvi. Za diabetike bi moral biti magnezij dnevno na seznamu dodatkov k prehrani, saj je neobhoden pri proizvodnji, transportu in porabi inzulina.

Koloidni cink

Cink preprečuje infekcije in telesu pomaga pri presnovi proteinov, absorciji vitamina A in povečuje količino energije. Pomemben je za ohranjanje okusa in voha, za normalno delovanje vida in imunskega sistema.

Koloidno železo

Železo formira rdeče krvničke, ki nosijo kisik - brez železa ne morejo nositi kisika. Človek, ki je slabokrven oz. ima malo kisika, je zelo dovzeten za okužbe z različnimi virusi in bakterijami, mučijo ga  kronična utrujenost, glavoboli, depresija, ...

Koloidni kositer

Študije so pokazale, da kositer zelo pospešuje rast.  Poleg tega je kositer povezan s presnavljanjem joda, ki je eden izmed zelo pomembnih elementov v telesu.

Kaj so koloidi?

Koloid je raztopina nanometrskih delcev kovine ali minerala v vodi, ki delujejo kot katalizator (npr. koloidno srebro pretvori virus iz škodljivega v neškodljiv in zatre preživetje širokega spektra mikrobov in virusov). Ker je njihova velikost manjša od številnih molekul, se hitro izločijo skozi ledvice in se ne kopičijo v telesu (za razliko od velikih delcev in ionov tradicionalno izdelanega koloidnega srebra).