Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Nakup darilnega bona ali darilne kartice

 

Spletna stran www.harmonija.eu obiskovalcem predstavlja program Wellness centra Harmonija. 

Omogočamo nakup darilnih bonov ali darilnih kartic po povzetju ali s predračunom. V kolikor se odločite za plačilo po predračunu, vam bomo na e-mail poslali predračun in ko bo le-ta plačan, vam bomo poslali naročeno.

Naročila darilnih bonov in kartic sprejemamo v delovnem času, vsak dan od 7. do 22. ure na mail : recepcija@harmonija.eu 

Naročene darilne bone bomo odposlali praviloma v 24 urah od prejema naročila. Navedeni rok začne teči pri prejemu naročila do 13. ure še isti dan, sicer pa prvi delovni dan po prejemu naročila.

Naročeni darilni bon je možno prevzeti tudi osebno na naslovu Wellness centra Harmonije, Linhartova cesta 33, 1234 Mengeš, vsak dan med 7.00 in 22.00 uro. 

Stroške poštnine za nakup darilnega bona ali kartice krije Wellness center Harmonija. Ti pogoji veljajo le za dostavo po Sloveniji. Za dostavo izven Slovenije bomo izračunali dejanske stroške poštnine po ceniku dostavnega servisa.


Varovanje osebnih podatkov

Kupec dovoljuje, da Wellness center Harmonija vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja s pridobljenimi osebnimi podatki. Podatke, ki jih posredujete ob naročilu zbiramo izključno za interne potrebe ali izvedbo naročila. Zavezujemo se, da bomo s podatki ravnali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 86/2004, 94/2007) ter da bomo vse podatke uporabljali izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

darilna kartica zelena
darilna kartica modra
darilna kartica roza
Darilni bon