Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Ročna limfna drenaža 50'

Redna cena: 45,00 €

Splošno jo uporabljamo za regeneracijo organizma, kot preventivo pred mnogimi boleznimi in tudi prezgodnjim staranjem. Drugo ime za limfno drenažo je lepotna masaža, saj dolgotrajno izboljša videz kože in celotnega telesa. Izboljša preskrbo s kisikom in prehrambenimi snovmi, kar je bistveno pri zdravljenju aken, najpomembneje pa je, da daje dolgotrajne rezultate. Z limfno drenažo pospešimo proces regeneracije kože, zato tudi brazgotine postanejo bolj mehke in elastične ter manj vidne.

Njen osnovni namen je čiščenje telesa, odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa, vpliva pa tudi na mišični, živčni ter imunski sistem. Uporabljamo jo za odpravljanje različnih vrst oteklin, za zmanjševanje obsega in odpravljanje celulita, za zmanjševanje obraznih gub, proti krčnim žilam, ...

V času nosečnosti in po porodu je limfna drenaža ena izmed najbolj učinkovitih terapij. Poleg običajnih nosečniških težav odlično odpravlja tudi utrujenost in stres, saj gre za najglobljo relaksacijo izmed vseh manualnih tehnik.