Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Trenerji

Miha Premk

Sem Miha Premk in sem osebni trener. S športom se ukvarjam že dlje časa, toda pred nekaj leti sem se odločil, da bi rad pomagal ljudem na svoji poti do boljšega življenja. Naredil sem korak naprej in se usposobil za licenciranega trenerja. Od začetka in do         danes sem pridobil veliko izkušenj, katere mi pomagajo do boljšega dela v športu. Sem zagovornik zdravega načina življenja, sam     sem mnenja, da to, kar delamo in mislimo danes, se bo izražalo v naši prihodnosti. Zaradi tega se trudim vsakemu posvetiti in mu     pomagati, saj na tej poti ni bližnjic. Tako kot jih ni v življenju, jih tudi v športu ni. Potrebno je biti predan, discipliniran, pogumen, se     imeti rad, zaupati vase in se počutiti vrednega. Začeti počasi in vztrajati!

Aleš Kocjančič

Profesor športne vzgoje, bil dolgoletni plesalec in reprezentant Slovenije v športnem plesu. Od leta 1986 do 2004 se je aktivno ukvarjal s plesom in vsa ta leta posegal v sam vrh Slovenskega športnega plesa (latinsko ameriških in standardnih plesov).

Zaradi športne kariere in veselja do športa se je odločil za študij na Fakulteti za šport in leta 2004 tam tudi diplomiral. Zaključil je tudi nekaj dodatnih izobraževanj in usposabljanj s področja športa, med drugim je postal tudi Spinning inštruktor po ameriški licenci Mad dog Atletics in vodi vadbo Spinninga že nekaj let.

Zaradi spontanosti, sproščenosti, znanja, motiviranosti vadečih in raznolikosti treningov, ki jih ponudi, je Spinning vadba vsako uro vedno nekaj posebnega.

Ukvarja se in se je ukvarjal še z organizacijo dogodkov, animacijami za otroke in odrasle, vadbami za oblikovanje telesa ter deli tudi druga znanja ki jih je pridobil med študijem na Fakulteti za šport. 

Jure Zajc

Star sem 22 let in prihajam iz Mengša. Že od malih nog me vsakodnevno spremljajo različni športi (nogomet, tenis, odbojka, rolanje, smučanje, itd.), profesionalno pa sem se ukvarjal s hokejem na ledu. Igral sem v Kranju in pri Olimpiji ter s slednjim, kot kapetan ekipe, dosegel naziv prvakov. Leta 2013 sem pridobil licenco NCSF in se kasneje zaposlil  v Šport & Wellness centru Harmonija. Nabiram si izkušnje na področju vodenih vadb in tako z veseljem pomagam ljudem doseči njihove zastavljene cilje. Na svojem področju poskušam biti zelo natančen, potrpežljiv in pozitiven.