Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Power plate

Power plate je visoko cenjena naprava z novo dimenzijo rešitev v wellnes in fitness industriji za vse starosti, življenske navade in fizične zmogljivosti.

Uporablja princip vibracijskega treninga (Acceletation trening-sistem pospešenega treninga), ki stimulairai naravni telesni odziv na vibracije. Te vibracije prenašajo valove energije skozi telo ter spodbudijo mišične kontrakcije.

Vibracijski trening na POWER PLATE ® napravi povzroči nestabilnost v človeškem telesu. Z vsako vibracijo je telo prisiljeno povzročiti refleksno mišično akcijo 25 do 50 krat v sekundi. Te mehanske spodbude povzročijo v našem telesu refleks na nateg, rezultat pa so močne mišične kontrakcije s katerimi se telo prilagaja vibracijam. Vibracije aktivirajo kar 97-98% mišičnih vlaken, kar pomeni, da se aktivirajo tudi mišice-stabilizatorji, ki jih drugače le stežka aktiviramo.

DARILO DOBRODOŠLICE za novo stranko: 1 BREZPLAČNI OBISK VADBE in 10 % popusta pri nakupu karte.

Koristi in prednosti Power plate vibracijske tehnologije so precejšne, dokazane in odobrene s strani številnih medicinskih, rehabilitacijskih in terapevtskih centorov.  Lahko izboljšajo individualno počutje in kakovost življenja neozirajoče se na leta, medicinske, nevrološke ali fizične kondicije.

POWER PLATE ® vam omogoča hitrejšo in enostavnejšo pot do boljše fizične kondicije, vitalnosti in zdravja.

  • izboljša mišično storilnost in moč
  • poveča motorične sposobnosti in fleksibilnost
  • pospeši krvni pretok po telesu
  • poveča izločanje hormonov, pomembnih za regeneracijo in obnovitvene procese
  • poveča kostno gostoto
  • pospeši izgubljanje telesne teže (podkožne maščobe)
  • zmanjša bolečine v križu
  • izboljša produkcijo kolagena
  • zmanjša nastajanje celulita

 

POHVALA ZADOVOLJNE STRANKE:

Pozdravljeni,
 
moje ime je Ines Pevec in sem Vaša redna stranka v Centru Harmonija.
 
Na POWER PLATE hodim že malo več kot eno leto vendar moji dosežki niso bili tako veliki, kot so sedaj, ko imate novega trenerja POWER PLATE-a in sicer J. P. in bi mu rada namenila pohvalo.
 
Moja pohvala gre J. P. zato, ker je v manj kot enem mesecu napredek in dosežek več kot očiten, saj sem imela prvo testiranje pri njem dne 9.1.2014 in drugo testiranje 4.2.2014 (se pravi malo manj kot mesec dni) in so številke povedale svoje, se pravi:
1. izguba 4 kg
2. izguba 10 % telesne maščobe
3. pridobitev 4 % mišične mase
4. pridobitev 10 % telesne tekočine.
 
Moram priznati, da je prav J. tista motivacija, ki jo človek potrebuje in ne obupa, saj te pri vadbi bodri, daje pozitivno energijo že ko vstopiš v prostor in tudi skozi celotno vadbo, motivira človeka in še bi se lahko naštevalo.
 
Lep pozdrav,
Ines Pevec 
 
Več informacij na: http://www.powerplate.com/
Power plate
Power plate
Power plate
Power plate
Power plate
Power plate
Power plate