Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Osebno trenerstvo in vadba Power plate

V centru Harmonija se izvajajo individualno prilagojeni treningi. Priporočamo osebno trenerstvo predvsem tistim, ki imate poškodbe, že dolgo niste bili aktivni ali pa želite prilagojen trening in individualni pristop. Osebno trenerstvo poteka pod nadzorom trenerja, da vsak gibalni vzorec, ki ga izvedete naredite pravilno in se s tem izognemo raznim poškodbam.

Omogočamo tudi vadbo na vibracijski napravi Power plate

Power plate je visoko cenjena naprava z novo dimenzijo rešitev v wellnes in fitness industriji za vse starosti, življenske navade in fizične zmogljivosti.

Uporablja princip vibracijskega treninga (Acceletation trening-sistem pospešenega treninga), ki stimulairai naravni telesni odziv na vibracije. Te vibracije prenašajo valove energije skozi telo ter spodbudijo mišične kontrakcije.

Vibracijski trening na POWER PLATE ® napravi povzroči nestabilnost v človeškem telesu. Z vsako vibracijo je telo prisiljeno povzročiti refleksno mišično akcijo 25 do 50 krat v sekundi. Te mehanske spodbude povzročijo v našem telesu refleks na nateg, rezultat pa so močne mišične kontrakcije s katerimi se telo prilagaja vibracijam. Vibracije aktivirajo kar 97-98% mišičnih vlaken, kar pomeni, da se aktivirajo tudi mišice-stabilizatorji, ki jih drugače le stežka aktiviramo.

Koristi in prednosti Power plate vibracijske tehnologije so precejšne, dokazane in odobrene s strani številnih medicinskih, rehabilitacijskih in terapevtskih centorov.  Lahko izboljšajo individualno počutje in kakovost življenja neozirajoče se na leta, medicinske, nevrološke ali fizične kondicije.

POWER PLATE ® vam omogoča hitrejšo in enostavnejšo pot do boljše fizične kondicije, vitalnosti in zdravja.

  • izboljša mišično storilnost in moč
  • poveča motorične sposobnosti in fleksibilnost
  • pospeši krvni pretok po telesu
  • poveča izločanje hormonov, pomembnih za regeneracijo in obnovitvene procese
  • poveča kostno gostoto
  • pospeši izgubljanje telesne teže (podkožne maščobe)
  • zmanjša bolečine v križu
  • izboljša produkcijo kolagena
  • zmanjša nastajanje celulita
Več informacij na: http://www.powerplate.com/
 
Za rezervacije terminov in dodatne informacije prosimo pokličite 040 553 240 ali pišite na mail: cardiocorestudio@gmail.com 
Power plate
Power plate
Power plate