Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

O nas

Nenehno se moramo zavedati sebe, če hočemo ohraniti sebe, svojega duha, svoje telo, svojo mladost in ostati mi, do zadnjega koraka svojega življenja. – R. Kerševan

Harmonija duha, telesa in doživetij je vodilo in vsebina športno-rekreativnega, lepotnega in wellness centra Harmonija. To je prvi wellness center v Sloveniji, ki je zgrajen po Feng Shui metodi.

Rekreacija in razvajanje sta na voljo na kar 5.000 kvadratnih metrih pokritih površin: igrišča tenisa in badmintona, wellness center s SPA-jem, skupinske in individualne vadbe, celostna vadba in vadba na Power plate napravi, 12 hotelskih sob ter restavracija in kavarna, ki prijetno zaključi vaše razvajanje ali šport. V poletnih mesecih sta na voljo tudi 2 igrišči za odbojko na mivki, veliko ter pomožno travnato igrišče za nogomet, otroško igrišče in velik vrt z restavracijo in kavarnico.

V Centru Harmonija vam bomo z najsodobnejšo tehnologijo, strokovnim osebjem in skrbno izbranimi programi za vse okuse in želje omogočili, da občutite, kaj pomeni polno živeti življenje.

Wellness Harmonija je prvi celostni terapevtski rehabilitacijski center v Sloveniji. Za vas smo pripravili najboljši, selektiven izbor storitev in terapij, ki vsaka posamezno in kot sestavni del enega najučinkovitejših celostnih programov, poskrbi za vaše optimalno dobro počutje. V svojih storitvah smo združili najboljše iz ponudbe fizioterapije, medicinskih pripomočkov, alternativnih pristopov k zdravju in lepoti ter wellness storitev, da bi zagotovili vaše absolutno zadovoljstvo.

Delovni čas

Šport in wellness center Harmonija je odprt vsak dan od 7. do 23. ure.

Koristne informacije

Rezervacije:

Zaradi velikega povpraševanja vam svetujemo, da si storitev rezervirate nekaj dni pred želenim terminom na telefonski številki: 01 729 66 50 ali 040 888 021 ali preko elektronske pošte: recepcija@harmonija.eu

Recepcija
IMG_1432 (Medium)
IMG_1437 (Medium)