Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

O nas

Nenehno se moramo zavedati sebe, če hočemo ohraniti sebe, svojega duha, svoje telo, svojo mladost in ostati mi, do zadnjega koraka svojega življenja. – R. Kerševan

Harmonija duha, telesa in doživetij je vodilo in vsebina športno-rekreativnega, lepotnega in wellness centra Harmonija. To je prvi wellness center v Sloveniji, ki je zgrajen po Feng Shui metodi.

Rekreacija in razvajanje sta na voljo na kar 5.000 kvadratnih metrih pokritih površin: igrišča tenisa in badmintona, wellness center s SPA-jem, skupinske in individualne vadbe, celostna vadba in vadba na Power plate napravi, 12 hotelskih sob ter restavracija in kavarna, ki prijetno zaključi vaše razvajanje ali šport. V poletnih mesecih sta na voljo tudi 2 igrišči za odbojko na mivki, veliko ter pomožno travnato igrišče za nogomet, otroško igrišče in velik vrt z restavracijo in kavarnico.

V Centru Harmonija vam bomo z najsodobnejšo tehnologijo, strokovnim osebjem in skrbno izbranimi programi za vse okuse in želje omogočili, da občutite, kaj pomeni polno živeti življenje.

Wellness Harmonija je prvi celostni terapevtski rehabilitacijski center v Sloveniji. Za vas smo pripravili najboljši, selektiven izbor storitev in terapij, ki vsaka posamezno in kot sestavni del enega najučinkovitejših celostnih programov, poskrbi za vaše optimalno dobro počutje. V svojih storitvah smo združili najboljše iz ponudbe fizioterapije, medicinskih pripomočkov, alternativnih pristopov k zdravju in lepoti ter wellness storitev, da bi zagotovili vaše absolutno zadovoljstvo.

Delovni čas

Šport in wellness center Harmonija je odprt vsak dan od 7. do 23. ure.

Recepcija
IMG_1432 (Medium)
IMG_1437 (Medium)