Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri

Stopite v stik

Pišite nam ali nas pokličite.

Šport in wellness Center Harmonija

Šport & Wellness Center Harmonija
Linhartova cesta 33
1234 Mengeš
01 729 6650
040 888 021
recepcija@harmonija.eu

Gostinstvo in hotelirstvo

Kali11 d.o.o.
Linhartova cesta 33
1234 Mengeš
ID za DDV SI24699128
Matična št. 8244588000

Wellness in Šport

SEDNA 8 d.o.o.
Linhartova cesta 33
1234 Mengeš
ID za DDV SI89660412
Matična št. 8246360000

Kje nas najdete

Zemljevid

Lokacija Šport Wellness center Harmonija Kje smo

Iz ljubljanske smeri

Ko se pripeljete v Mengeš  iz Trzina boste imeli na svoji desni strani najprej trgovino Tuš in nato Petrol. V nesemaforiziranem križišču tik za Petrolom zavijete levo. Na koncu ulice zavijete desno in nato takoj levo, pred kapelico. Nato se samo še držite desne smeri. Temno rjave table Harmonija vas bodo pripeljale do velikega parkirišča, kjer pustite svoj avto in že ste pri nas.

Iz gorenjske strani

Ko se pripeljete v Mengeš zavijete v semaforiziranem križišču desno, nato se peljete  po glavni cesti v Menšgu mimo  Špas teatra in občine. Pripeljete se do večjega semaforiziranega križišča ob gasilskem domu ( ta je na desni strani v  križišču). Levo bi zavili proti Domžalam, če bi šli naravnost pridete v Trzin; vi pa zavijete desno. Nato vas bo pot peljala mimo pošte in cerkve. Cca 200 metrov od cerkve se nahaja manjša trgovina z glasbenimi inštrumenti Lastra. Prvo križišče za trgovino zavijete desno in se nato držite samo še desne smeri. Temno rjave table Harmonija vas bodo pripeljale do velikega parkirišča, kjer pustite svoj avto in že ste pri nas.

Iz štajerske smeri

Zapeljete z obvoznice na Domžale in sledite tablam za Mengeš. Ko se pripeljete v Mengeš greste naravnost čez križišče mimo gasilskega doma. Nato vas bo pot peljala mimo pošte in cerkve. Cca 200 metrov od cerkve se nahaja manjša trgovina z glasbenimi inštrumenti Lastra. Prvo križišče za trgovino zavijete desno in se nato držite samo še desne smeri. Temno rjave table Harmonija vas bodo pripeljale do velikega parkirišča, kjer pustite svoj avto in že ste pri nas.