Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Koledar dogodkov

Napovednik prihajajočih dogodkov v Harmoniji.

Stran 1 od 2 (Vseh: 11)
Hoja po žerjavici

Hoja po žerjavici

sobota19. 8. 2017,

Vzpostavite stik s svojim notranjim ognjem!

V tem prastarem ritualu se združujeta mistično in otipljivo. Telo, energija in um se uskladijo, vse postane Eno, dvom odide. Hoja po žerjavici nam omogoči, da zavestno vsrkamo magičnost s tem, ko dovolimo Zemlji in Nebu, da se za hip zbližata in v nas samih združita… Če smo pripravljeni narediti korak naprej in voljni sprejeti strah pred neznanim, občutiti plamtečo energijo Ognja, iz katerega je nastalo Stvarstvo, in se ji predati z vsem srcem, potem lahko s polnim zaupanjem zakorakamo čez žarečo preprogo in moč Ognja nas bo podprla, okrepila ter spodbudila k uspehu tudi pri drugih življenjskih preizkušnjah. (Dušan Doblanovič Jimmy)

Hvala Ognju, ki je simbol ljubezni in čiste zavesti! 

V času priprav bomo s pomočjo različnih vaj, ozaveščanja in plesa ob ritmih bobnov odpravljali blokade ter s tem vzpostavili pretok življenjske energije oz. notranjega ognja. V začetni fazi rituala bomo pričeli z manifestacijo svojih srčnih želja, ki doseže vrhunec, ko se s hojo po žerjavici zlijemo z esenco ognja, energijo kreacije. 

Mem'Greš Fest

Mem'Greš Fest

petek23. 6. 2017 – 24. 6. 2017,
Aktivne počitnice za otroke

Aktivne počitnice za otroke

torek30. 5. 2017 – 31. 8. 2017,

Tečaj badmintona: intenziven osnovni in nadaljevalni

sobota20. 5. 2017 – 21. 5. 2017,

Badminton klub Komenda v Športnem centru Harmonija  v maju organizira tečaj badmintona.

 

termin: SOBOTA IN NEDELJA, 20. in 21.5.2017

Na voljo je intenziven osnovni tečaj badmintona, ki je namenjen vsem začetnikom in tudi tistim, ki že dalj časa igrajo pa bi radi popravili osnove tehnike, zato vabljeni vsi, ki bi radi izpopolnili svoje znanje. 

Tečaj je 6-urni, sobota in nedelja od 9.00-12.00 ter obsega: 

 • badmintonsko gibanje po igrišču,
 • pravilno držo loparja,
 • vsi osnovni udarci,
 • skratka osnove tehničnega in teoretičnega znanja, ki jih potrebujete za uspešno samostojno nadaljevanje vaše rekreativne poti.

 

Nudimo tudi nadaljevalni tečaj, ki je namenjen vsem tistim, že dalj časa rekreativno igrate badminton in bi radi svoje znanje nadgradili, tako da se vas bodo nasprotniki še bolj bali.  

Tečaj je 6-urni, sobota in nedelja od 12.00-15.00 ter obsega: 

 • gibanje po igrišču (china-jump, backhand, smash-kill),
 • servisi (dolgi, kratki, flick) in odgovori na servise,
 • dolge in krajšane žoge po diagonali,
 • rezana žoga,
 • smash po diagonali in jump smash,
 • na mreži vrtena žoga v obe smeri, diagonala
 • drive forehand in backhand,
 • in različne situacijske vaje.

Kotizacija posameznega ( osnovni ali nadaljevalni ) tečaja znaša 55 € ( za člane BK Komenda 45 € ).

V ceno je vključeno: tečaj badmintona, najem igrišč, uporaba badmintonskih žogic, možnost brezplačne izposoje loparja!
 
Najmanjše število prijavljenih za posamezen tečaj je 4, največje število pa 12.

Predprijave so obvezne, prijavite se na bk.komenda@gmail.com do četrtka, 18.5.2017 in si rezervirajte mesto na tečaju.  
Tečaj bo vodil Žiga Frass (041/791 046), ki ima 12-letne izkušnje z vodenjem rekreativnih skupin, saj že vrsto let deluje kot trener rekreacije in tekmovalcev.

Vabljeni!

Arabski večer

Arabski večer

sobota22. 4. 2017, 19:30
Gong zvočna kopel

Gong zvočna kopel

sreda5. 4. 2017, 20:00

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo.

Zvočne terapije izvaja Špela Cvetko.

Prijave sprejemamo na recepcija@harmonija.eu ali na 040 888 021.

Cena: 20 €.

Osebnostna akademija Insights & Ekvilibrium

sobota25. 3. 2017 – 16. 6. 2017,

Vabljeni v Osebnostno akademijo Insights & Ekvilibrium

PREPOZNAJTE IN ZAŽIVITE SVOJE POTENCIALE!

Kam me vodi pot? Kaj želim? Ali sploh vem, kaj želim ali delam nekaj po inerciji, pričakovanjih drugih, ker pač … ne znam, zmorem, nočem, ne gre drugače? Ker se ne da?
Vem, kaj hočem, a nikakor ne pridem tja? Se vedno pojavijo neke ovire? Kaj me zadržuje?
Zakaj nisem srečen, zakaj nimam harmoničnih odnosov?
Kar naprej se mi ponavljajo isti neprijetni vzorci – pri partnerju/partnerki, v službi, s starši, z otroki, s prijatelji … kaj se mi dogaja?
Zakaj me ne opazijo, zakaj me ne vidijo, zakaj me ne marajo, zakaj nisem vreden, zakaj nisem dovolj dober?
Kako premagati čustva razočaranja, jeze, besa, žalosti, občutka manjvrednosti, frustracije?

 

Na takšna in podobna vprašanja bomo iskali in našli odgovore v  trimesečni Osebnostni akademiji Insights&Ekvilibrium. V Osebnostni akademiji združujemo izkustvene treninge, mentoriranje, coaching, energetske uvide v ozadje naših čustev, prepričanj in dejanj. Dobivamo se na treh skupinskih srečanjih v živo, na štirih individualnih srečanjih in se redno spremljamo preko e-pošte.

 

»Cilj akademije je, da vsi udeleženci okrepimo svoje notranje programe, ki nas podpirajo, presežemo tiste, ki nas omejujejo ter tako najbolje uporabimo svoje potenciale«.

 

KRATEK POVZETEK PROGRAMA

1. SKUPINSKI KROG: POSEJMO SEME (25.3.)

Kdo sem (izven nalepk imen, poklica, statusa in ostalih nalepk, ki si jih dajemo)? Kateri so moji darovi, moči, talenti, potenciali? Kako delujem, kaj me podpira, kaj me ovira? Kaj so moje slepe pege?

+ INDIVIDUALNI ENERGETSKI UVID (konec marca)

 

2. SKUPINSKI KROG: LOČIMO ZRNO OD PLEVELA (7.4.)

Kaj so moji cilji, kaj je moja pot, kje sem na tej poti? Kaj lahko danes naredim drugače, da bom bližje cilju, ki ga želim doseči? Kako si lahko zastavim realne, merljive in dosegljive vmesne cilje? Kako prepoznati in preseči samo omejitvene programe?

+ 2 X INDIVIDUALNI OSEBNI COACHING (april, junij)

+ INDIVIDUALNI ENERGETSKI UVID (maj)

 

3.SKUPINSKI KROG: POSEJMO SEME (16.6.)

Izkušnje zadnjih treh mesecih in spremembe pri sebi. Kako spremljati izkušnje iz drugačne perspektive (»izkušnja ni samo to, kar sem nam zgodi, ampak tudi, kaj mi s tem naredimo«)? Kako nekaj, kar smo se naučili, da deluje na enem področju, prenesemo tudi na druga področja?

 

Več informacij: na spletni strani Osebnostna akademija Insights&Ekvilibrium

Rok prijave: 20. marec

 

Bralcem revije Viva udeležbo v Osebnostni akademiji omogočamo s 150 evrov nižjo kotizacijo.

 

Kdo sta mag. Natalie C. Postružnik in Urška Henigman?

Natalie skozi več kot 20 let delovnih izkušenj v gospodarstvu, lokalni in državni upravi ter v neprofitnem sektorju, združuje znanja s področja vodenja, razvoja talentov in komuniciranja. Je direktorica podjetja Insights, družbe za odkrivanje in razvoj potencialov, d.o.o., kjer kot licencirana coachinja (licenca Academy of Executive Coaching London) in certificirana coachinja s konji (Akademie für pferdegestüztes Coaching, Nemčija) kot edina v Sloveniji izvaja coachinge, teambuildinge in delavnice s konji (equine assisted coaching).

Urška je ustanoviteljica podjetja Ekvilibrium, izvajalka individualnih terapij in skupinskih energetskih transmisij. S pomočjo razširjene zavesti lahko dostopa do delčka večdimenzionalnega prostora onkraj vidnih zaznav in prinese globlje uvide v nezavedno. Preko nje se lahko transformirajo omejujoči programi, ki ovirajo razvoj posameznika, ali pa se odkrijejo in aktivirajo njegovi speči potenciali.

Zvočna kopel v Svetu savn

Zvočna kopel v Svetu savn

petek17. 3. 2017, 19:00

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.

Zvočne terapije izvaja Špela Cvetko.

Dogodek je brezplačen za vse obiskovalce Sveta savn.

Prijav ne sprejemamo, zato vam priporočamo, da pridete dovolj zgodaj. 

Stran 1 od 2 (Vseh: 11)