Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Za podjetja

Team building

Kako vam lahko pri tem pomagamo? Imamo vse, kar potrebuje vaše podjetje za uspešno izveden poslovni dogodek – strokovno ekipoogromno prostora za teoretični in praktični del programa v vseh vremenskih pogojih, prostor za prenočevanje in sproščanje vaših zaposlenih ter gostinske storitve, s katerimi zaokrožimo našo ponudbo.

Najem konferenčne dvorane

Sodobno opremljena konferenčna dvorana z 48m2 površine je primerna za organizacijo poslovnih srečanj, izobraževanj, teambuildingov in seminarjev. Prijeten ambient dopolnjuje vsa tehnična podpora (video projektor, premično platno, mikrofon, brezžični dostopo do interneta, dvd predvajalnik, LCD televizor, flip chart tabla, klima).

Športne igre / rekreacija

V sodelovanju z vašim podjetjem ali športnim društvom, ki deluje v vašem okviru, vam pripravimo športni dogodek, s katerim boste motivirali zaposlene ali ovekovečili kakšno praznovanje.

Pikniki

Ponudbo športnega in wellness hotela Harmonija dopolnjuje piknik prostor in zunanji športni park v katerem poskrbimo za nepozabno pogostitev.

V ponudbi imamo različne jedilnike z jedmi z žara ali kotlička, ki jih kombiniramo s sezonsko zelenjavo in sladicami. Med pestro ponudbo si lahko izberete tudi ALL INCLUSIVE ponudbo hrane in pijače, ki bo ugodila še tako zahtevnemu gostu.

Robert Roškar, TV in radijski voditelj, preizkusil paket Medena harmonija! :)

Za podjetja
Za podjetja