Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Za podjetja

Pikniki

Ponudbo športnega in wellness hotela Harmonija dopolnjuje piknik prostor in zunanji športni park v katerem poskrbimo za nepozabno pogostitev.

V ponudbi imamo različne jedilnike z jedmi z žara ali kotlička, ki jih kombiniramo s sezonsko zelenjavo in sladicami. Med pestro ponudbo si lahko izberete tudi ALL INCLUSIVE ponudbo hrane in pijače, ki bo ugodila še tako zahtevnemu gostu.

Najem konferenčne dvorane

Za organizacijo poslovnih srečanj, izobraževanj, teambuildingov in seminarjev vam nudimo najem konferenčne-večnamenske dvorane, ki se nahaja v pritličnih prostorih in meri 104m2. Prijeten ambient dopolnjuje tehnična podpora (projektor, platno, ozvočenje in mikrofon, WIFI, flip chart tabla, AC). Dvorana ima izhod na lastno zunanjo teraso, kjer udeležencem ob primernem vremenu lahko ponudimo premor za kavo in prigrizke.

Team building

Kako vam lahko pri tem pomagamo? Imamo vse, kar potrebuje vaše podjetje za uspešno izveden poslovni dogodek – strokovno ekipoogromno prostora za teoretični in praktični del programa v vseh vremenskih pogojih, prostor za prenočevanje in sproščanje vaših zaposlenih ter gostinske storitve, s katerimi zaokrožimo našo ponudbo.

Športne igre / rekreacija

V sodelovanju z vašim podjetjem ali športnim društvom, ki deluje v vašem okviru, vam pripravimo športni dogodek, s katerim boste motivirali zaposlene ali ovekovečili kakšno praznovanje.

Robert Roškar, TV in radijski voditelj, preizkusil paket Medena harmonija! :)

Konferenčna dvorana Harmonija
Za podjetja